SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhuriyetten resim sergisi

Geçtiğimiz dönem Cumhuriyet Ortaokulu okul bahçesini daha güzel hale getirmek için resim yarışması düzenlemişti. Yarışma kapsamında hazırlanan resimler okul bahçesinde sergilendi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Cumhuriyetten resim sergisi

Geçtiğimiz dönem proje kapsamında resim yarışması yapılmış, öğrencilerimiz, okul hayatlarındaki zamanlarının önemli bir bölümünü geçirdikleri okul bahçesini "nasıl daha güzel, iyi, verimli ve eğlenceli hale getirebiliriz?" sorusuna buldukları çözümleri resimlerinde yansıtmışlardı. 185 eserin değerlendirildiği yarışma sonucunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirilmişti. Bu eserlerden sergilenmeye değer görülen 32 resim okul bahçesinde düzenlenen sergide gösterime sunuldu. Okul Müdürü Eyüp Sarıcalar proje hakkında şu bilgileri verdi. Okulumuzda yürütülen “Hayalimdeki Okul Bahçesi” Projesi öğrencilerimizin okul yönetimine katkı sağlaması amaçlanmıştır.” Dedi.

“Okul bahçelerimizin gerçekleştirilmiş en güzel hayaller olarak yenileneceğini düşünüyoruz”

Sarıcalar “Ayrıca kendi yaşadıkları çevrelerindeki sorunları fark edip çözüm üretmeleri, çevreye karşı sorumluluk duygusunu geliştirmeleri ve sanatsal yönlerini ön plana çıkaracak çalışmalarda bulunmaları amaçlanmıştır. Ünlü ressam Vincent Van Gogh “ önce resmimi hayal ederim, sonra da hayalimi resmederim.” diyor. Biz de okul bahçelerimizin gerçekleştirilmiş en güzel hayaller olarak yenileneceğini düşünüyoruz. Okullarımızın zamanı ve olanaklarını iyi değerlendirerek, ölçülebilir, başarılabilir, gerçekçi ve somut özellikler taşıyan yaklaşımlarla hedefe ulaşacaklarına inanıyoruz. Proje sonunda okul bahçemizde öğrencilerimizin hayalleri doğrultusunda değişiklikler ve yenilikler yapacağız. Projeyi yürüten öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yarışmaya ve sergiye katılan öğrencilerimizi kutluyorum.” İfadelerini kullandı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.