SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhuriyetten Zeytin Dalı’na destek

Korkuteli Cumhuriyet Ortaokulu, 20 Ocak 2018 de başlayan “ Zeytin Dalı” harekatına destek olmak için, fotoğraf sergisi ve şiir yarışması düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Cumhuriyetten Zeytin Dalı’na destek

Yarışma ve sergi ile ilgili Okul Müdürü Eyüp Sarıcalar; “ 20 Ocak 2018’de Kahraman Ordumuz tarafından Suriye’nin Halep ili Afrin kentinde bölücü terör örgütü ve yandaşlarına yönelik olarak başlattığı askeri harekâta yönelik olarak öğrenciler nezdinde farkındalık yaratmak ve kahraman askerlerimize destek olmak amacıyla okulumuz bünyesinde farklı etkinlikler yapılması ihtiyacı hâsıl olmuştur. “Zeytin Dalı Harekatı”  isminden de anlaşılabileceği gibi bir barış harekatı olup keyfiyetten değil zorunluluktan ortaya çıkmıştır. Zeytin Dalı Harekâtı’nın Bölücü güçlerin sınır bölge konuşlanmasını ileride kurulması düşünülen sözde devlet fikirlerinin ortadan kaldırılması amacıyla yapıldığı konusunda öğrencilerimiz bilinç sahibidir.” dedi.  

“Kahraman askerlerimize  selam ve dua ile”

Sarıcalar; “ Zeytin Dalı Harekatı  ile ilgili olarak 16.02.2018 tarihinde saat 15:00’da okulumuzda fotoğraf sergisi açılacaktır. Okulumuzda öğrenciler arasında milli duygularının uyandırılarak şehitlik barış ve kahraman askerimize destek temalı şiir yarışması düzenlenmiştir. Öğrencilerimize aileleriyle beraber Fetih Suresi okuması etkinliği de başlatılmıştır. Ayrıca operasyonla ilgili olarak  fotoğraflar ve videolar sınıflarda etkileşimli tahtalarda  ve bilgilendirme ekranlarında sürekli olarak yayınlanmaktadır.Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde Cumhuriyet  ve İmam Hatip Ortaokulu olarak üzerimize düşen yapmak için uğraşmaktayız. Kahraman askerlerimize  selam ve dua ile.” Diye konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.