SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Daha çok destek bekliyoruz”

Geçtiğimiz gün Korkuteli Belediyespor takım kaptanı Özkan Koçalp takım arkadaşlarına tatlı ikramında bulundu. Ve “ Büyüklerimizden daha çok destek bekliyoruz” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Daha çok destek bekliyoruz”

İlçenin Süper Amatör’deki tek temsilcisi Korkuteli Belediyespor yeni sezona iki de iki başladı. Grubunda lider. Önümüzdeki hafta sonu Ormanspor ile karşılaşacak olan yeşil sarılar hazırlıklarını devam ettirirken. Geçtiğimiz gün takım kaptanı Özkan Koçalp takım arkadaşlarına ve hocalarına tatlı ikramında bulundu. Koçalp “Bu sezon 2 de 2 yaparak sezona güzel bir başlangıç yaptık. Takımımızda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var.Birlik beraberliğimizi ve motivasyonumuzu en üst düzeyde tutarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.Her geçen maçta da  takım oyunumuzu sahaya daha iyi yansıtacağımıza inanıyorum.” Dedi.

“ Her şey Korkuteli ve Korkuteli Spor için”

Koçalp “Tabi ki başta hocalarımız olmak üzere takim arkadaşlarımızla her ne kadar saha da tüm mücadelemizi Korkuteli’mizin başarısı için versek de tüm yetkililerden ve büyüklerimizden maddi ve manevi gerekli tüm desteği bekliyoruz. Bizler bu yola yüreğimiz koyduk. Her şey Korkuteli ve Korkuteli Spor için. Sporun tarafı olmaz herkesin bu mücadele de elini taşın altına koyması gerekir.  Biz yeni arkadaşlarımızı bu takıma çığırırken ilçemizin büyüklerimin bize ne kadar çok sahip çıktığından bahsetmiştik. Biz biliyoruz fakat onlarda bu takımın sahipsiz olmadığını görsünler.  Bizleri her maçta yalnız bırakmayan bizim mücadelemize ortak olan gönülden destekleyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz.”İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.