SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Değiştirmeye çalıştıkları rejimi, 2019’da kafalarına geçireceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, dün sabah Korkuteli’ne geldi. İlçe Örgütünde konuşan Budak “Değiştirmeye çalıştıkları rejimi, 2019’da kafalarına geçireceğiz. ” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2017 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Değiştirmeye çalıştıkları rejimi,  2019’da kafalarına geçireceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, uzun bir aradan sonra, ilçeye ziyarete geldi. Sabaha saatlerinde başlayan ziyareti ilçede geç saatlere kadar devam etti. İlk olarak ekibi ile Korkuteli İlçe Örgütüne uğrayan Budak, burada İlçe Örgütü ve partililer ile görüştü, sohbet etti ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu; Sayın Genel Başkan Yardımcım, aynı zamanda Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak geldi. Bugün ilçemizde bir takım ziyaretler gerçekleştirecek. Ben kendisine teşekkür ederim. Sözü kendisine bırakıyorum.” İfadelerini kullandı. Çetin Osman Budak “ Merhaba arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz. Antalya’ya çok fazla gelemiyorum. Sizlerinde bildiği gibi tüm dünyada eşi benzeri olmayan bir yürüyüş yaptık. Bizim ülkemizde tek olduğu gibi dünyada da tek. Fakat ülkemizdeki tek sıkıntı Adalet değil ama en büyüğü bu, bugün rastgele bir kahveye gitseniz veya sokaktaki vatandaşa sorsanız. Adalete güveniyor musun? Diye Hayır diyecektir.” Dedi.  

 

 

“Siz tam hasat zamanı gümrük vergisini sıfırlarsanız üretici zarar eder”

Budak “ Hiç kimse evet diyemez ki evet diyemeyenlerin sayısı da %80’leri bulur. Şimdi arkadaşlar yürüyüşün ardından bir de Çanakkale’de kurultay düzenledik. Buda dünya da tek. Burada 77 çalıştay yapıldı, 8 ana panel düzenlendi, 800 bilim adamı geldi ve iki bin beş yüz saatlikte ses kaydı var. Türkiye’deki adaletsizlikler masaya yatırdık. Arkadaşlar biz 2019 için hazırlanıyoruz, tek yapmamız gereken sıkı sıkıya birbirimize kenetlenmek. Referandum ile değiştirmek istedikleri rejimi, 2019’da kafalarına geçireceğiz.” Dedi. Türkiye’deki tarım ve ekonomi politikalarına da değinen Budak “ Ülkemizin olduğu gibi Antalya’nın da çok büyük sıkıntıları var. Başta eğitim, ekonomi, tarım. Geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımızla Yozgat’a gittik. Burası AKP’nin % 90 civarında oy aldığı illerden biri. Vatandaşlar isyanda, artık tarlalarını ekemediklerinden, hiçbir ürünün para etmediğinden şikâyetçi. Siz tam hasat zamanı gümrük vergisini sıfırlarsanız üretici zarar eder. Tarım ülkesi mercimeği, buğdayı ithal ediyor. Akıl alacak gibi değil. ” Dedi. Konuşmasının ardından partililere teşekkür eden, Budak ziyaretler için ilçe merkezine hareket etti.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.