SON DAKİKA
Hava Durumu

Deprem bölgesi için 'kan bağışı' seferberliği

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ülkenin birçok yerinde, Türk Kızılay'ın kan verme noktasında yoğunluk yaşandı. Korkuteli’nde ise Türk Kızılay Korkuteli Şubesi tarafından geçtiğimiz Salı günü Çayırlı Camii önünde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında ilçemizin duyarlı insanları adeta akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2023 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2023 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Deprem bölgesi için 'kan bağışı' seferberliği

DUYARLI İNSANLAR AKIN ETTİ

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından oluşabilecek kan ihtiyacının karşılanması için kan bağışı kampanyaları düzenlendi. Türk Kızılay Korkuteli Şubesi tarafından geçtiğimiz Salı günü Çayırlı Camii önünde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında ilçemizin duyarlı insanları adeta akın etti.  Vatandaşlar, deprem bölgesindeki yaralı vatandaşların tedavileri için kan bağışlamak için sıraya girdi.

1 GÜNDE 135 ÜNİTE KAN BAĞIŞI

Kızılay Korkuteli Şube Başkanı Süleyman Tunç ilçemizde düzenlenen kan bağışına destek verenlere teşekkür ederek; “ Değerli dostlar, ülkemizde meydana gelen deprem nedeniyle düzenlemiş olduğumuz kan bağışı kampanyasına çok yoğun bir katılım olmuştur. Tüm personelimizin büyük bir özveriyle çalıştığı kampanyamıza 135 ünite kan bağışı yapılmıştır. Emeği geçen tüm kurumlarımıza ve hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah razı olsun.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.