SON DAKİKA
Hava Durumu

Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Cumhuriyet Gülhizar Osman Sarıca Ortaokulu'nda 7. Fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Bu yıl 7.si düzenlenen "Makro Fotoğraf" konulu 2023 Fotoğraf Yarışması'nda değerlendirmeler sonuçlandı ve Ecrin Katı (7/D) birinci, Şevval Ece Balcı (5/F) ikinci, Ela Mıhçı (7/B) üçüncü oldu.

Düzenlenen törenle dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ile ödülleri verildi.     Yarışmada, fotoğraflar iki elemeden geçerek değerlendirildi. İlk eleme okulda öğretmenlerden oluşan bir jüri tarafından yapıldı. İkinci elemede ise ilk elemeden geçen fotoğraflar, okul dışında profesyonel sanatçı ve fotoğrafçılardan oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi.   
Cumhuriyet Gülhizar Osman Sarıca Ortaokulu'nda, 2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren her yıl fotoğraf yarışması yapılıyor ve buna bağlı olarak fotoğrafçılık eğitimleri verilerek foto-geziler düzenleniyor. Bu yıl yedincisinin düzenlediği fotoğraf yarışmasının konusu 'Makro Fotoğraf´ olarak belirlenmişti. Konuyla ilgili olarak, okuldaki tüm öğrencilere yarışmaya yönelik fotoğrafçılık eğitimi verildi. Yarışmaya 27 öğrenci, 108 fotoğrafı ile iştirak etti. 2 turlu eleme sonucunda birinci Ecrin Katı, ikinci Şevval Ece Balcı ve üçüncü Ela Mıhçı  seçildiler. Sergilenmeye değer fotoğraflar ilçemizde bu yıl ikincisi düzenlenen eğitim şenliğinde ziyaretçilerin  gösterimine sunulacak. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.