SON DAKİKA
Hava Durumu

Dolandırıcılara dikkat

Korkuteli Belediyesinden yapılan anonsta, Belediye Başkanı ve yardımcıların ismi kullanarak yardım kampanyası adı altında maddi destek talebinde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2021 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2021 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Dolandırıcılara dikkat

 

Korkuteli’nde vatandaşları telefon ile arayan dolandırıcılar Belediye Başkanı Ömer İşlek ve Belediye Başkan Yardımcılarının adını kullanarak maddi yardım talebinde bulunuyor. Korkuteli Belediyesi anons sistemi ile vatandaşların bu konuda dikkatli olması istendi.

Olayı yaşayan ilçemiz Eczacılarından Celal Koç’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları bir kez daha uyardı. Koç paylaşımında; “ Bugün yaşadığımız bir olaya istinaden; Korkuteli Belediyesi özel kalem müdürlüğü adı kullanılarak dolandırıcılar tarafından işletmelerinize telefon açılıp, telekonferans yöntemiyle Başkan Ömer Niyazi İşlek ve Başkan Yardımcısı Sadık Önal’a ait gibi farklı ses tonlarında görüştürülerek belediyenin tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine para yardımı isteyen dolandırıcılar tarafından aranırsanız sakın itibar etmeyin!” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.