SON DAKİKA
Hava Durumu

DSİ Bölge Müdürü Sülekler’ e geldi

Geçtiğimiz Perşembe ve Cuma günü Korkuteli’nde etkili olan sağanak yağış, başta Sülekler ve Dereköy olmak üzere birçok mahallede sele neden oldu. DSİ Bölge Müdürü buralarda geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2017 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2017 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
DSİ Bölge Müdürü Sülekler’ e geldi

Korkuteli’nde geçtiğimiz hafta içinde etkili olan dolu ve sağanak yağış, ilçede hayatı felç etti. Birçok yerde tarım arazileri büyük hasar gördü. En çok zarar ise Sülekler Mahallesinde oldu. Mahallede taşkına neden olan etkili yağış, birçok eve ve tarım arazisine zarar verdi, meyve ve sebze bahçeleri su altından kaldı. Felaketin ardından Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmaya başladılar. Eski dere yatağında ve birçok yerde çalışmalara başlayan ekibi, Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun ziyaret etti. Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun’a, Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel Tazegül, Makina İmalat ve Donatım Şube Müdürü Hasan Hüseyin Öz ve Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve yönetim kurulu üyeleri Veysel Yılmaz ve Mehmet Fatih Okudan ile gazeteciler eşlik ettiler.

“Hepinize çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin”

Coşkun ve beraberindekiler ilk olarak şuan ki dere yatağında yapılan çalışmaları ve tarım arazilerini incelediler. Buradaki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ardından eski dere yatağı ile evleri su altında kalan vatandaşlar ziyaret edildi. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun “ Hepinize çok geçmiş olsun, devlet yanınızda merak etmeyin her türlü zararınız karşılanır. Biz DSİ olarak üzerimize düşeni yapmaya geldik, dere yataklarında ve nerede ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. En kısa zamanda gerekli ıslahlar yapılacak. Bizim yapabileceğimiz bir şey olursa çekinmeden gelebilirsiniz ve ya arayabilirsiniz. Bu afet Allah’tan gelen bir şey sadece burada değil memleketin her yerinde meydana geliyor. Hepinize çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin, Rabbim bereketini afetsiz versin İnşallah” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.