SON DAKİKA
Hava Durumu

Duacı, Korkuteli ve Çankaya'yı birbirine bağlayacak yol çalışmaları sürüyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Duacı, Korkuteli ve Çankaya'yı birbirine bağlayarak, şehir içi trafiğini rahatlatacak yolun devam eden çalışmalarını inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2022 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2022 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Duacı, Korkuteli ve Çankaya'yı birbirine bağlayacak yol çalışmaları sürüyor

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir tarafını konforlu yollarla birbirine bağlıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, şehrin trafik yükünü azaltacak yolların yapım çalışmalarını inceledi. Araziyi gezerek, bürokratlarından yol çalışmaları ile ilgili bilgi alan Başkan Tütüncü, ilçeye konforlu yollar kazandırmak için gece gündüz çalışan ekiplere de kolaylıklar diledi. Şehrin trafiğini rahatlatabilmek amacıyla ilçede alternatif yollar açıldığını belirten Başkan Tütüncü, “Biz hiçbir mazeretin arkasına sığınmıyoruz. Ortaya sadece hedeflerimizi koyuyoruz, hedeflerimize giden yolda gerekli çalışma neyse onları yapıyoruz. Amacımız, hemşehrilerimizin hizmetine nice nice konforlu yollar kazandırmak” dedi.

Şehir trafiğini rahatlatacak
Antalya'ya şehir içi trafiğini rahatlatacak yeni yolların kazandırılacağına değinen Başkan Tütüncü, “Bu yol Duacı, Korkuteli ve Çankaya'yı birbirine bağlayacak, şehir içi trafiğini rahatlatan son derece önemli bir yol haline geliyor. Çünkü yaz aylarında özellikle Duacı’dan geçerek, Kepez'e ulaşmak isteyen birçok hemşehrimiz oluyor. Korkuteli yolunu kullanarak, Kepez'in merkezine ulaşmak isteyen hemşehrilerimiz oluyor. Biz onların ‘Trafikte daha az vakit geçirmeliyiz, trafiği rahatlatmalısınız, bize alternatif yollar açmalısınız’ taleplerine kayıtsız kalamazdık. Hiçbir mazeretin ardına sığınmadan ekiplerimizle dağları kesiyoruz, dereleri dolduruyoruz ve güzel güzel yollar yapıyoruz. Bu yollar ulaşıma bambaşka bir güzellik sağlayacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.