SON DAKİKA
Hava Durumu

Dünya Bisikletleri Korkuteli’nde

Uluslararası Bisiklet Birliği'nin (UCI) 2018 takviminde 2.2 kategorisinde 4 günlük etaplı yol yarışında Bisikletçiler; Kemer, Korkuteli, Feslikan ve Side-Lara etaplarında mücadele edecekler. Korkuteli dünyaca ünlü bisikletçileri ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2018 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2018 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Dünya Bisikletleri Korkuteli’nde

TOUR OF ANTALYA, 22-25 Şubat tarihleri arasında dünyaca ünlü bisikletçileri ağırlayacak. Antalya'da, AKRA - Barut Hotels ana sponsorluğunda; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Türkiye Spor Yazarları Derneğinin destekleriyle Argeus Events ve Yedi İletişim tarafından ilk kez düzenlenecek olan TOUR OF ANTALYA, 22-25 Şubat tarihleri arasında dünyaca ünlü bisikletçileri ağırlayacak. Uluslararası Bisiklet Birliği'nin (UCI) 2018 takviminde 2.2 kategorisinde 4 günlük etaplı yol yarışı olarak yer alan TOUR OF ANTALYA'da 19 ülkeden 25 takım ve 175 sporcu mücadele edecek. Ayrıca organizasyonun son gününde binlerce amatör bisikletçinin katılacağı AKRA Gran Fondo Antalya yarışı da gerçekleştirilerek, 22-25 Şubat tarihleri Antalya'da "Bisiklet Festivali" coşkusu yaşanacak. Dört etapta "Tour of Heaven - Cennet Turu" mottosuyla düzenlenecek olan TOUR OF ANTALYA powered by AKRA'da bisikletçiler; Kemer, Korkuteli, Feslikan ve Side-Lara etaplarında mücadele edecekler.

Türkiye ile birlikte 20 ülkeden 175 sporcu katılacak

 Sprint ve yokuş bölümlerinden oluşacak parkurlarda sporcular yaklaşık 430 kilometre mesafe kat ederken aynı zamanda ülkemizin en önemli turizm merkezi Antalya'nın simge bölgelerinden geçecekler. Dünyanın dört bir yanından sporcular katılacak TOUR OF ANTALYA powered by AKRA'ya Türk takımlarının yanı sıra Avusturya, Azerbaycan, İspanya, Fransa, Almanya, Kazakistan, Lüksemburg, Hollanda, Rusya, İsviçre, Polonya, İtalya, Danimarka, Sırbistan, Eritre, Ukrayna, Beyaz Rusya, Malezya ve Estonya'dan bisiklet takımları katılacak. TOUR OF ANTALYA powered by AKRA'nın lansmanı ise 54. Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Buluşması'nın ilk gününde Belek – Gloria Golf Resort Hotel'de gerçekleştirildi. Lansmana Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mesut Kocagöz, Barut Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı da katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.