SON DAKİKA
Hava Durumu

Eczacılar 14 Yıl Aradan Sonra Miting Yaptı

"Dur de! Tükeniyoruz" sloganıyla Ankara'da 81 ilden gelen eczacılar ekonomik koşullar ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi talepleriyle 'Büyük Eczacı Mitingi' adı altında miting yaptı. Korkuteli Eczacılarının da geniş katılımıyla gerçekleştirilen Mitingde, yıllardır biriken problemleri için çözüm isteklerini dile getirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2022 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Eczacılar 14 Yıl Aradan Sonra Miting Yaptı

Türkiye Eczacılar Birliği, Eczacıların sorunlarını dile getirmek amacıyla Ankara'da miting yaptı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen  binlerce Eczacı, 27 Kasım'da, Ankara'da Büyük Eczacı Mitingini gerçekleştirdiler. Korkuteli Eczacılarının da geniş katılımıyla gerçekleştirilen Mitingte, yıllardır biriken problemleri için çözüm isteklerini dile getirdiler.

ECZACILAR ÇÖZÜM BEKLİYOR
Eczacılar temel olarak; İlaç Yokluklarına neden olan politikalar, Yüksek fiyat farklarına neden olan uygulamalar, Kamu Eczacılarına Uygulanan Haksızlıklar, Plansızca Açılan Niteliksiz Eczacılık Fakülteleri, Artan maliyetler, Haksız kesintiler, ve daha onlarca çözüm bekleyen problemleri olduğunu vurguladılar. Ankara'da buluşan Toplum Eczacıları, Kamu Eczacıları, Akademisyen Eczacılar, Eczacılık öğrencileri ve Eczane teknisyenleri hükümetin problemlerini anlamalarını ve çözüm üretmesini bekliyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.