SON DAKİKA
Hava Durumu

“Eğitim Milli Piyango kadar Milli”

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak geçtiğimiz Pazar günü il divanı için geldiği Korkuteli’nde partililer ile iftar yemeğinde de bir araya geldi. Antalya ve ilçelerindeki partililerin katıldığı iftarda Kamalak “Saadet Partisi dışında hiçbir parti sorunları çözemez” dedi

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Eğitim Milli Piyango kadar Milli”

Soykırım ile suçluyorlar

 

Kamalak, partisince Korkuteli ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmasına 1 milyarı aşkın insanın her gün aç yattığını, çocukların ise çatışma ortamında bulunduğunu belirterek başlayarak “Şu an Türkiye, batının bir mülteci kampı haline gelmiş vaziyettedir. Yetmedi, aynı zamanda batının sınır karakolu bekçisi vaziyetinde. Batılı efendiler, 'Siz o mültecileri batıya bırakmayın, icap ediyorsa biz size maddi yardımda bulunalım' diyorlar. Yani sadaka teklif ediyorlar. İnsanların evlerini başlarına yıkan, yerlerinden yurtlarından edenin batılı ülkeler, soykırım yapmakla suçlanan Türkiye. Bizi soykırım ile suçlayan ülkelerin sayısı her geçen gün artıyor” dedi.

 

Zehre şifa yazmakla olmaz

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Korkuteli’nde düzenlenen iftar yemeğinde ayrıca “İslam coğrafyasının birlik ve beraberlik içerisinde olmadığı müddetçe batının boyunduruğundan kurtulamayacak. bugün yaşanan olayların yıllar önce Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan tarafından söylendi. Ancak kimse dikkate almadı. Şimdi Bizler milli görüşün tek temsilcisi Saadet partisi olarak tekrar aynı sözleri söylüyoruz. 2023 diye bir şey söylüyorlar. Bende buradan soruyorum. Şu 2023 planında ne var? Fabrika mı var? İşsizlik sorunun çözümü var mı? Fabrika hazırlıkları bitti mi? Bizim başta milli eğitimimiz milli değil. Adı sadece mili. Milli Eğitim Milli Piyango kadar milli. Ey iktidar sahipleri bir zehir şişesinin üstüne şifa yazarak onu zehir olmaktan çıkartamazsınız” şeklinde konuştu.

 

 

KAMALAK; “Kendi birliğimizi kuralım”

 

Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu önündeki alanda bir araya gelen Saadet Partililere seslenen Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak; “47 yıldır haykırıyoruz kendi birliğimizi kuralım diye. Babamızı katleden Osmanlı’yı parçalayan Batının ta kendisidir. Osmanlı İmparatorluğu içinde 64 devletçik bulunmakta idi.  Bugün her biri birbirinden perişan durumda. Ve dünyanın en zengin petrol yatakları bu devletçiklerin topraklarında. İslam Coğrafyası batının benzin istasyonu haline gelmiş durumda. İşte Biz Milli Görüşün tek temsilcileri olarak bu sömürü düzenine bir son verelim diyoruz” Şeklinde hitap etti.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.