SON DAKİKA
Hava Durumu

“Eğitimde 1 numara Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu”

Mehmet Akif Ersoy Okul Aile Birliği Başkanı Eski Başkanı Mustafa KÜÇÜKKARACA, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun her alanda bir numara olduğunu gerek sınavlarda gerekse sosyal kültürel etkinliklerde 2016-2017 eğitim öğretim yılına damga vurduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Eğitimde 1 numara Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu”

Küçükkaraca “2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi’nde yapılan TEOG sınavlarında Beyza ÇİLOĞLU, İrem Rabi KEMERCİ, İbrahim DAĞKAYA, Sena AKSOY 120 sorunun 120’sini doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldular. Aynı sınavda Ayşe Beyza DENİZ, Muhammet EROL Muhammet Arda KURAL, Ahmet Can KARATEKE sadece birer soruyu  yanlış cevapladılar. Sınava giren öğrenci sayısı ile 120’de 120 yapan öğrenci sayısı orantılandığında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu İlçe 1.si olmuştur. Yıl içinde yapılan sosyal kültürel faaliyetlerde ise “Benim Şehrim Antalya” konulu kompozisyon yarışmasında Öykü ÇELEBİ Antalya 2.si, resim yarışmasında Elif Cansen KELEŞ Antalya 3.sü; Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” konulu resim yarışmasında yine Elif Cansen KELEŞ Antalya 1.si; Öğretmenler Günü konulu şiir yarışmasında Öykü ÇELEBİ ilçe 1.si olmuştur” Dedi.

 “Her Alanda 1 Numara”

Küçükkaraca “ Çanakkale konulu kompozisyon yarışmasında Beyza ÇİLOĞLU ilçe 1.si şiir yarışmasında İbrahim DAĞKAYA Antalya 2.si resim yarışmasında Keziban Sude ARSLAN ilçe 1.si; 10 Kasım Atatürk konulu şiir yarışmasında Hatice Bahar KÜÇÜKKARACA ilçe 1.si; “Turizm Haftası” konulu şiir yarışmasında Muhammet Arda KURAL ilçe 1.si;. “15 Temmuz Şehitleri” konulu kompozisyon yarışmasında Öykü ÇELEBİ ilçe 1.si Ayşe Beyza DENİZ İlçe 2.si Muhammet EROL ilçe 3.sü; “15 Temmuz Şehitleri” şiir yarışmasında Muhammet Arda KURAL ilçe 1.si Gamze UYSAL ilçe 2.si, Aybike Nur KESKİN İlçe 3.sü olarak Antalya’da ilçemizi temsil etme hakkına sahip olmuştur. Öykü ÇELEBİ  Mehmet Akif Ersoy’a Mektup Yarışması’nda Türkiye 4.sü olarak bizleri gururlandırmıştır. Bu gururun yanında Öykü ÇELEBİ, Anneye Mektup yarışmasında Finike’de ilçemizi temsil etmiştir.”Dedi.

 

“ Hem spor hem kültür sanat her alanda bir numara”

Küçükkaraca “ Ufka Yolculuk Kuran-ı Kerim meal yarılmasında Fatma Sena ÜNLÜ ve Şaban KOPARAN 3.lüğü paylaşmışlardır. Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası’nda kızlarımız ilçe 1.si; Yıldız Erkek Futbol Takımımız ilçe 2.si olurken 19 Mayıs Gençlik Koşusunda ilk üçte Mehmet Akif Ersoy Öğrencileri kürsüye çıkmıştır. Semih TOMAŞ, serbest stil güreşte kendi kilosunda Türkiye 2.si grekoromen stil güreşte Türkiye 3.sü olmuştur. Semih TOMAŞ, Yusuf KÜNDÜ, Emre BOZ Milli Takıma seçilerek göğsümüzü kabartmıştır. Bu başarıların yanında güreş takımız ise bölge şampiyonu olmuştur.  2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı sonu itibari ile 8. Sınıfı bitiren 78 öğrenciden 15’i fen lisesi ve dengi okullara, 20’si anadolu liselerine, 5’i sağlık meslek liselerine, 16’sı imam hatip liselerine, 22’si meslek liselerine yerleşmiştir.” Dedi.

“Büyük başarıların altına imza atacağız”

Yeni Okul Aile Birliği Başkanı İsmail ADRASAN, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’na da hızlı giriş yaptıklarını, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun Öykü ÇELEBİ ile “29 Ekim Cumhuriyet’in İlanı ” konulu şiir yarışmasında; Aybike Nur KESKİN ile “10 Kasım ve Atatürk” konulu şiir yarışmasında birinci olduğunu, yeni sınav sistemiyle de büyük başarıların altına imza atacaklarını ilçede ve ilde iddialı olduklarını belirtti. Okul Aile Birliği Başkanı İsmail ADRASAN, Mehmet Akif Ersoy’da öğretmen idare ve veliler tam bir takım ruhu ile çalıştıklarını bu takım ruhunun başarıyı getirdiğini, öğrencilerin eve gider gibi severek okula gittiklerini, oturmuş tecrübeli kadrosu ile Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda kızının öğrenim görmesinden çok memnun olduğunu söyledi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.