SON DAKİKA
Hava Durumu

Eke devri sona erdi

Korkuteli Devlet Hastanesinde yaklaşık beş yıldır Başhekimlik, daha öncesinde de dört yıl Hekimlik yapan, İbrahim Eke Antalya Atatürk Devlet Hastanesine Başhekim Yardımcısı olarak atandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Eke devri sona erdi

Korkuteli Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İbrahim Eke, Antalya Atatürk Devlet Hastanesine Başhekim yardımcısı olarak atandı. Dün Korkuteli Devlet Hastanesindeki görevi resmen sona eren Eke veda ziyaretlerine başladı. İbrahim Eke; “ Beş yıl boyunca ekibimle birlikte Sağlık Bakanlığının verdiği yetkililer çerçevesinde Korkuteli’nde güzel hizmetler bırakmaya gayret gösterdik.” Dedi. 23 yıllık hekim olan Eke;“ Dokuz yıldır Korkuteli’nde görev yapıyorum, dört yıl hekimlik, beş yılda da başhekimlik görevini yürüttüm. Dedi.

“Yeni başlayacak olan arkadaşlara başarılar dilerim”

Eke; “Bakanlığımızın bize verdiği yetki çerçevesinde elimizden geldiğince Korkuteli’ne hizmet etmeye çalıştık. Kalp kırmamaya gönül kırmamaya çalıştık, inşallah başarılı olmuşuzdur. Dokuz yıldır birlikte görev yaptığımız tüm arkadaşlar hakkını helal etsin. Göreve yeni başlayacak olan arkadaşlara başarılar dilerim, yolları açık olsun” diye konuştu. Göreve yeni başlayacak olan ekip ise; Başhekim Ürolog Nihat Ateş, yardımcıları Diş Hekimi Aydın Yörük ve Patolog Gülnur Bilgin, İdari İşlerden Sorumlu Müdür Resul Arıtürk, Sağlık ve Bakım Hizmetlerinden Sorumlu Müdür ise Ahmet Yurtseven. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.