SON DAKİKA
Hava Durumu

“ El ele verelim trafiği yönlendirelim”

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Kaymakamlığı ile birlikte Korkuteli’nde yapılan yanlış parkları önlemek ve trafiği daha sağlıklı hale getirmek için “ El ele verelim trafiği yönlendirelim” projesi başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2017 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2017 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ El ele verelim trafiği yönlendirelim”

Korkuteli’nde merkezde trafiği rahatlatmak ve araç parkını kolaylaştırmak adına yol kenarlarına park çizgileri çizilmişti. Son günlerde özellikle otobüs durakları önüne ve park çizgilerine aykırı olarak parkların artması ve trafiğin sıkışması üzerine, Emniyet Müdürlüğü proje başlattı. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Korkuteli Kaymakamlığı ile birlikte başlattığı projenin ismi “el ele verelim trafiği yönlendirelim” proje kapsamında hafta içi boyunca Toplum Destekli Polisler tarafından ilçede trafiğin yoğun olduğu yerlere broşürler asıldı.

“Daha duyarlı olunsun”

 Asılan broşürlerde “ Kıymetli Korkutelili hemşerilerimiz, park yasağı olan yerlere araçlarınızı lütfen park etmeyin. Bekleme, duraklama, çift sıra ve uzun süreli park yapmaktan kaçınınız. Trafik işaretlerine ve kurallarına lütfen uyunuz. El ele verelim trafiği yönlendirelim.” İbareleri yer aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Memuru Hidayet Saru “ Bu broşürleri ilçenin hemen hemen her yerine koyduk, bilhassa merkezde otobüs duraklarına ve trafiğin yoğun olduğu yerlere. Bu konuda herkesin daha duyarlı olmasının bekliyoruz” Şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.