SON DAKİKA
Hava Durumu

Emekliler Merkezi Dualarla Açıldı

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin En Büyük Emekliler Merkezi Şefika - Şevket Emel Emekliler Merkezi dün törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek; “Bugün burada iddialıyız araştırdık baktık ve Türkiye’nin en büyük emekliler merkezini açıyoruz. Biz Korkuteli de bir iş yapıyorsak ya en büyüğünü ya en güzelini ya en kalitelisini ya en değerlisini yaparız. Çünkü artık biz Antalya’nın değil Türkiye’nin yaylası olacağız.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2023 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2023 20:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Emekliler Merkezi Dualarla Açıldı

KATILIM YOĞUN OLDU

Hayırsever Ömer Emel tarafından yaptırılan ve Korkuteli Belediyesince işletilecek olan, içerisinde kütüphane, sohbet odası, diyetisyen, fizyoterapist, psikolog odaları gibi birimlerin bulunduğu “Şefika-Şevket Emel Emekliler Merkezi’nin açılış törenine; Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Korkuteli Kaymakamı Sezgin üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Korkuteli Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yavuz Öztop, ilçedeki siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

KORKUTELİ ANTALYA’NIN YAYLASI DEĞİL TÜRKİYE’NİN YAYLASI

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Emekliler Merkezinin yapımına katkı sağlayan Hayırsever Ömer Emel konuşma yaptı. Emel, kısa tuttuğu konuşmasında tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Hayırseverin ardından Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek konuşmasında; “Bugün 30 Mart özellikle açılış için bugünü seçtik çünkü vatandaşımızın hizmet için bize oy verdiği seçildiğimiz 4. Yılımız. Sayın Valim göreve geldiğimiz günden beri standart belediyeciliğin dışında ilçemizi geliştirebilmek adına artık Antalya’nın yaylası değil Türkiye’nin yaylası olabilmek adına birçok projede destekler verdiniz şahsınıza, il protokolüne, Kaymakamımıza ve idarecilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

KORKUTELİ’DE EMEKLİ OLMAK AVANTAJ HALİNE GELECEK

Tesisin Türkiye’nin en büyüğü olduğunun altını çizen Başkan İşlek; “Bugün burada iddialıyız araştırdık baktık ve Türkiye’nin en büyük emekliler merkezini açıyoruz. Hem alan olarak hem inşaat alanı olarak hem de içerisindeki konsept itibariyle Türkiye’nin en büyüğü olacak. Sadece Korkuteli de yaşayan, ikametgahı Korkuteli de olan emeklilerimiz buradan yararlanabilecek. Dolayısıyla Korkuteli de yaşamak Korkuteli de emekli olmak avantaj haline gelecek.

KORKUTELİ’DE İŞ YAPIYORSAK EN KALİTELİSİNİ YA EN DEĞERLİSİNİ YAPARIZ

Emeklilerimiz Kütüphane , sohbet odası, müzik odası, kafeterya , fasıl geceleri, oyun salonuna kadar a’ dan z’ye hizmet alacaklar. Asıl hizmetlerden biri de haftanın 7 günü boyunca içerde ücretsiz bir şekilde fizik tedavi alacaklar. Diyetisyenimiz ve psikoloğumuz daimi odasında bekliyor olacak. Haftanın bir günde avukat danışmanlık hizmeti olacak.15 günde bir kanser taramalarını burada gerçekleştirecekler. Dolayısıyla emeklimizin maddi manevi ne ihtiyacı varsa burada karşılanacak. Biz Korkuteli de bir iş yapıyorsak ya en büyüğünü ya en güzelini ya en kalitelisini ya en değerlisini yaparız. Çünkü artık biz Antalya’nın değil Türkiye’nin yaylası olacağız.” Diye konuştu.

VALİ YAZICI: 5 YILDIZ KONFORUNDA HİZMET

Başkan İşlek’in ardından Antalya Valisi Ersin Yazıcı; “Bugün güzel ana tanıklık etmek için bu güzel tesisi birlikte açmak için bir aradayız. Öncelikle hayırseverlerimize , Belediye Başkanı ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Bu güzel birlikteliği ve emeklileri rahat ettirecekleri 5 yıldız konforunda hizmet sağlayacakları için. Emekli olunca buraya gelmeyi  buralarda kalmayı bu güzel insanlarla hasbihal etmeyi tabiî ki düşünürüm. İnşallah bu şehirde ikamet eden emeklilerimiz , arkadaşlarıyla, yaşıtlarıyla sohbet edecek dertleşecek bir mekanı olacak. Güle güle sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kullanın.” Dedi. Konuşmaların ardından tesisin açılışı kurdele kesimi ve duaların ardından gerçekleştirildi. Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek misafirlere tesisi gezdirerek tesis hakkında bilgi verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.