SON DAKİKA
Hava Durumu

EMİRDAĞLI SANDIKTAN NEDEN KORKUYOR?

Korkuteli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi önümüzdeki günlerde olağan kongresini gerçekleştirecek. Korkuteli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkan adayı Cafer Genç kongre öncesi seçim ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2018 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2018 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
EMİRDAĞLI SANDIKTAN NEDEN KORKUYOR?

Korkuteli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkan adayı Cafer Genç ; "Seçime sayılı günler kala gerçekleştirmiş olduğumuz esnaf ziyaretlerimizde, mevcut Başkan sayın Emirdağlı’nın gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında esnaflardan oy yerine  sandığa el kaldırmama yönünde istekte bulunduğu iddiaları ile karşılaşıyoruz. Cumhurbaşkanı’nın bile sandığa gidilerek seçildiği ülkemizde, esnaflar olarak Başkanımızı neden sandıkta seçemiyoruz ve sayın Başkanın sandıktan neden çekindiğini açıklamasını bekliyoruz." dedi.

"AMAÇ ESNAFI FİŞLEMEK Mİ?"

Genç; "Kapalı usul seçim demokratik bir ülkede olması gereken seçim sistemidir. Biz esnaf dostlarımızdan sandığa gidilmesi konusunda destek bekliyoruz. Sandığa gidilirse esnafımızda zor durumda kalmaz. Geçtiğimiz seçimlerde kamera ile çekim yapılıyordu buna neden gerek duyuldu amaç esnafı fişlemek mi? Bu yapılan uygulama ister istemez akıllara mevcut Başkan döneminde kredi çekmiş üyelerin kime oy verdiğini uzun uzun seyredip daha sonrasında gerçekleştireceği işlemlerde kanaat olarak kullanılacağını mı gösteriyor."dedi.

"HALA CEVAP BEKLİYORUZ"

Genç; "Geçtiğimiz hafta sayın Başkan Emirdağlı'nın diğer adaylar hakkında "para yemeye geliyorlar" diyerek seçim propagandası yaptığını dile getirdik ve bir basın açıklaması yapmak durumunda kaldık. Sayın Başkana, "Maaşlarını açıklayabilecek mi?" sorusunu siz basın mensupları aracılığı ile yönelttik ve seçime üç gün kalmasına rağmen bir cevap alamadık, cevap verememesi bizim haklı olduğumuzu göstermektedir.  Şimdi ben sayın Başkana tekrar ve ısrarla soruyorum; ben ve ekibim esnafa hak ettiği hizmeti kısa zamanda en kolay şekilde vereceğiz. Peki sayın Başkan maaşlarını hala açıklamayı düşünmüyor mu?" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.