SON DAKİKA
Hava Durumu

EMLAK SEKTÖRÜ KOALİSYONU BEKLİYOR

Korkutelili emlakçılar özellikle yaşanan genel seçimler sonrası piyasaların hareketlenmesi açısından koalisyon hükümetin kurulmasını bekliyor. Emlakçılar “Piyasalarda seçimler sonrası hareket bekliyorduk. Ancak görünen o ki işimiz koalisyonun kurulmasına bakıyor” dediler

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2015 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2015 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
EMLAK SEKTÖRÜ KOALİSYONU BEKLİYOR

 

Genel seçimler sonrası vatandaşlar özellikle dolar, euro ve banka faizlerinde dalgalanma olmasından korkuyorlar. Korkutelili emlakçılar özellikle yaşayan genel seçimler sonrası piyasaların hareketlenmesi açısından koalisyon hükümetin kurulmasını bekledikleri belirtiyorlar. Emlakçılar “Piyasalarda seçimler sonrası hareket bekliyorduk. Ancak görünen o ki işimiz koalisyona kaldı” dediler. Emlakçılar ayrıca “Korkuteli belki de Antalya ilçeleri arasında en fazla inşaat yapılan ilçe. Satışlarımızda oldukça güzel. Ancak piyasaların oluşacak hükümet sonrası daha fazla hareketleneceğini düşünüyoruz” şeklinde konuştular.

 

Güvenli yatırım emlak

 

Korkutelili emlakçılar özelikle yatırımcılar için en güvenli limanın emlak olduğunu belirterek “Emlak her zaman en değerli yatırımdır. Altın, döviz değişkenlik gösterebilir değer kayıpları yaşayabilirsiniz. Ancak emlak piyasasında bunlar söz konusu değildir. Bugün alacağınız bir daire yarın değer kaybetmez. Ancak dolar ve euroda böyle bir garantiniz olmaz. Geçtiğimiz yıl yaşanan vergi affı nedeni ile piyasalarda az da bir kayıp yaşanmıştı. Genel seçimler öncesi küçük bir hareket yaşandı ama insanlarımız yatırım yapmak için artık bir koalisyon kurulmasını bekliyor. Bizlerin ve bize gelen müşterimizin ortak fikri ise erken bir seçim piyasaları alt üst eder. Bu yüzden bizler biran önce hükümetin kurulmasını bekliyoruz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.