SON DAKİKA
Hava Durumu

Emniyet huzur toplantılarına başladı

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü mahalle muhtarları ile yapmış olduğu aylık Huzur Toplantılarını artık haftada bir yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2017 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2017 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Emniyet huzur toplantılarına başladı

İlçe Emniyet Müdürlüğü muhtarlar ile aylık yapılan huzur toplantılarını artık haftada bir yapacak. Geçtiğimiz gün akşam da Kiremitli Mahalle Muhtarı Osman Küçükkarasucu ve Uzunoluk Mahalle Muhtarı İsmail Yılmaz ile ilk huzur toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman, Toplum Destekli Polis Memuru Hidayet Saru, Baş Polis Mehmet Üçgül, Baş Polis Sedat Başçay, Polis Memurları Ergün İnci, Salim Günaydın ve muhtarlar katıldılar. Toplantı ile ilgili Emniyet Müdürü Hacı Duman “ Haftalık huzur toplantıları çerçevesinde her hafta iki mahalle muhtarı ve toplantıya katılmak isteyen mahalle sakinleri ile buluşup, sıkıntıları dinleyeceğiz, dilek ve şikayetleri alacağız. İlerde olması muhtemel olaylara karşı önceden önlem almaya çalışacağız. Toplantıya katılmak isteyen muhtarlar olursa da katılabilirler, o gün onlarla toplantı yapmamız şart değil. Dilek ve isteklerini dinleriz.” Dedi.

“Vatandaşlar 155’i kullanmakta çekinmesinler”

 Küçükkarasucu ve Yılmaz’a mahalleleri ile ilgili istek ve şikayetleri soruldu. Emniyetten istedikleri bir şey var mı soruldu. Kiremitli Mahalle Muhtarı Osman Küçükkarasucu; bazı parklarda gece geç saatlerde vatandaşları rahatsız edecek şeklide gürültü olduğunu belirtti. Emniyet Müdürü not alarak gereğinin yapılacağını ifade etti. Duman “ Vatandaşlarımız 155’i kullanmaktan çekinmesinler, bu tür olayları bize iletirlerse hemen ekip göndeririz, hiçbir şikayet boş geçilmiyor.”Dedi. Muhtarlar merkezdeki okullar önünde meydana gelen bir takım kazarlı ve şikayetleri de dile getirdiler. Emniyet Müdürü Hacı duman “  En kısa sürede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçip özellikle merkezdeki lise ve ortaokullara güvenlik görevlisi konulması konusunda konuşacağız. Okullar önünde güvenlik görevlisi şart” Dedi. Muhtarların ve gazetecilerin dilek ve şikayetlerini not alan emniyet mensupları gerekli önlemlerin alınacağını söylediler
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.