SON DAKİKA
Hava Durumu

Emniyet İmrahor’da toplandı

Her Perşembe günü İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan huzur toplantılarının bu hafta ki ev sahibi, İmrahor Mahallesi Muhtarı Kadir Türkmen oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Emniyet İmrahor’da toplandı

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü her Perşembe günü merkez mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile huzur toplantıları yapıyor. Geçtiğimiz gün yapılan toplantının ev sahibi İmrahor Muhtarı Kadir Türkmen ve İmrahor sakinleri oldu. Aşağıpazar Muhtarı Abdullah Atik ve mahalle sakinlerinin konuk olduğu, toplantıya Emniyet Müdürü Hacı Duman olmadığı için, Komiser Yardımcısı Mehmet Demirci vekâlet ederken, Emniyetten Komiser Yardımcısı Uğur Efe, Baş Polis Sedat Başçay, Polis Memurları Ergün İnci, Hidayet Saru ve İsa Toker katıldılar.

“Banane demeyin ve 155 i kullanmaktan çekinmeyin”

Toplantıda bir önceki toplantının muhasebesi yapıldı. Komiser Yardımcısı Mehmet Demirci; “ Banane demeyin ve 155 i kullanmaktan çekinmeyin. Mahallenize gelen dilenci, hurdacı olursa mutlaka bize haber verin. Dolandırıcılara karşı duyarlı ve uyanık olun. Polis, savcı hakim, asker sizden para istemez, bunu unutmayın. Siz 155’ i aradığınızda artık 122 acil düşüyor oradan bize yönlendiriliyor, bu yüzden vakit kaybı olmasın diye sizlere Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğünün haber merkezi numarasını vereceğiz, siz bu numarayı arayın.” Diye konuştu. Mahalle sakinleri çok büyük şikayetleri olmadığını ancak şüpheli bir durum veya kişi ile karşılaştıkları zaman polisi arayacaklarını belirttiler. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.