SON DAKİKA
Hava Durumu

Emniyet kalıp hırsızlarına göz açtırmıyor

Geçtiğimiz hafta sonu Korkuteli’nde bir yurt inşaatında yine kalıp hırsızlığı yaşandı. Emniyet güçleri vatandaşlardan gelen ihbar üzerine kalıp hırsızlarını suçüstü yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2018 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2018 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Emniyet kalıp hırsızlarına göz açtırmıyor

ARBEDE YAŞANDI

Korkuteli’nde son aylarda yaşanan kalıp hırsızlığına geçtiğimiz hafta sonu bir yenisi daha eklendi. Kocakuruş Camisi yanındaki bir yurt inşaatından tahta kalıpları kamyonete yüklemek üzereyken suçüstü yakalanan zanlılar ile vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Aşağıpazar Mahallesi Kocakuruş Camii önünde Nuri Bıyıklı Öğrenci Yurdu inşaatında Mehmet ve Hüseyin Koyunlu’ya ait kalıp ve malzemeler güpegündüz kamyona yüklenirken suçüstü yakalandı.Geçtiğimiz Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde İ.Ç.’ye ait inşaat alanı içinde bulunan kamyona kalıp demiri yüklemek isteyen C.P., E.P. B.K. A.D. isimli şahıslar inşattaki kalıp ve malzeme sahibi tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde kalıp sahibi ve demir yüklemek isteyen şahıslar arasında arbede yaşandı.

 

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Olay yerine gelen Polis ve Jandarma ekipleri demir yüklemek için inşaata bulunan şahısları gözaltına aldı. Edinilen bilgiye göre gözaltına alınan şahıslar ifadelerinde; kendilerinin Antalya’dan Ş.K. isimli bir vatandaş tarafından telefon ile hamal olarak tutulduklarını ve buradaki demirleri kiraladıkları kamyon ile Antalya’ya götüreceklerini ifade ettiler. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ifadeler doğrultusunda Antalya’dan telefon ile arayarak hamalları yönlendiren Ş.K.’yı Antalya’da kamyona para verirken yakaladı. Örgütün diğer üyelerinin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.