SON DAKİKA
Hava Durumu

EN DOĞRU HİZMETLERİ YAPMANIN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, doğal gaz ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Başkan Sancaktar; “ Cumhur İttifakı olarak memleketimiz ve milletimiz için birlik ve beraberliğimizi daim kılarak ve her geçen gün güçlenerek en doğru hizmetleri yapmanın mücadelesini veriyoruz.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2020 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2020 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 EN DOĞRU HİZMETLERİ YAPMANIN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar; “Kıymetli Hemşerilerim Bilindiği üzere 13 Ağustos’ta İlçemiz Doğalgaz boru hattının ihalesi BOTAŞ tarafından yapılmış ve 25 Eylül’de müteahhit firmayla sözleşme imzalanmış olup yer teslimi yapılmıştı. Müteahhit firmayla yapılan görüşmeler neticesinde 12 ayda 41 km hattın döşenmiş olacağının sözünü İlçe halkımız adına almıştık. İlçemiz adına tarihi önem taşıyan Doğalgazın 2. Etabı olan şehir içi dağıtım süreci nasıl hızlı olabilir diye Cumhur İttifakı olarak bir araya geldik. Toplantı da aldığımız kararlar neticesinde Korkuteli Belediye Başkanımız Ömer İşlek ile birlikte Enerya Bölge Müdürümüzü ziyaret ettik. 3 merkez mahallemizin, önümüzdeki yılın kış ayına yetişmesi için şehir içi kazı işlemlerinin 2021 Mart ayında başlayacağının sözünü aldık.

 

İLÇEM PARTİM VE TEŞKİLATIM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yine Belediye Başkanımızla birlikte daha önce Bakanlarımızdan sözünü almış olduğumuz şehir içi elektriğinin ve telefon hatlarının yer altına alınmasını görüşmek üzere CK Genel Müdürümüz ve Türk Telekom Bölge Müdürümüzle bir araya geldik. Bu yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 3 merkez mahallemizin hatları 2021 Şubat ayı itibarıyla yer altına alınmaya başlayacaktır. Cumhur İttifakı olarak memleketimiz ve milletimiz için birlik ve beraberliğimizi daim kılarak ve her geçen gün güçlenerek en doğru hizmetleri yapmanın mücadelesini veriyoruz. Bu kurumların hep bir arada koordineli bir şekilde çalışmalarının önünü açan ve destekleyen yine bu koordinenin Başkanlığını yapan Belediye Başkanımız Ömer İşlek’e ilçem partim ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum.

 

HİZMETLERİMİZİN EN İYİSİNİ YAPMAYA DEVAM

Enerya, CK, Türk Telekom ve Asat’ın alt yapı çalışmaları biter bitmez, Korkuteli Belediyemiz konforlu ve kalıcı yollar, kaldırımlar ve peyzaj çalışmaları yaparak Antalya da yine bir ilki gerçekleştirecek olup, Cumhur İttifakı olarakta kurumlar arası koordine sağlanarak daha iyi ve güzel hizmetler yapıldığının bir ilkini Korkuteli’mize ve Antalya’mıza hep birlikte yaşatacağız. Yine Korkuteli için her hizmette her projede Cumhur İttifakından desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşolu’na Ak Parti,  MHP Milletvekillerimize ve Ak Parti, MHP İl Başkanlarımıza birlik ve beraberliğimizin mayası olan Ak Parti ve MHP’nin tüm yöneticilerine, teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Biz Belediye Başkanımızla, teşkilatlarımızla bir ve beraber olduğumuz sürece Korkuteli’mize hizmetlerimizin en iyisini, en güzelini yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.