SON DAKİKA
Hava Durumu

Eski Hastane Caddesinde plan değişikliği yapıldı

Geçtiğimiz günlerde Eski Hastane Caddesi üzerinde yol çalışmalarına başlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, gelen şikâyetler üzerine plan değişikliğine gitti.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Eski Hastane Caddesinde   plan değişikliği yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı geçtiğimiz günlerde Eski Hastane Caddesi asfaltlama çalışmalarına başlamıştı. Esentepe Kavşağından başlayıp Tefenni Kavşağında son bulan toplam 9 km’lik bir asfalt çalışması başlamıştı. Sıcak asfalt bitti ve kaldırım, refüj çalışmaları başladı. Bu kez de vatandaşlar kaldırım çalışmaları sırasında yolun bazı kesimlerinde yasal olarak konulması gereken mahmuzlardan(girinti ve çıkıntı)  şikâyetçi oldu. Vatandaşlar bu girinti ve çıkıntıların kazalara sebebiyet vereceğini belirttiler. Bu şikâyetler ve talepler üzerine, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç açıklama yaptı.

“Vatandaşlardan da gelen şikâyetler ve talepler doğrultusunda plan değişikliğine gidildi.”

Bilgiç “  Eski Hastane Caddesinde başlamış olduğumuz asfalt, kaldırım ve refüj çalışmalarında plan değişikliğine gidilecek. Yaya yolunda yapılan mahmuzlarda (girinti ve çıkıntılar) yasal olarak bir sıkıntı yok yapılabilir fakat, yolun bazı kısımlarını daraltıyor. Bizlerde sık sık gidip incelemelerde bulunuyoruz zaten. Vatandaşlardan da gelen şikâyetler ve talepler doğrultusunda plan değişikliğine gidildi. Bu girinti ve çıkıntılar en kısa sürede kaldırılacak. Bu yol tek şerit olmayacak, geliş gidiş şeklinde olacak. En kısa sürede bitirmeye çalışıyoruz, vatandaşlarımızda bu konuda anlayışlı olurlarsa seviniriz.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.