SON DAKİKA
Hava Durumu

Esnaf kan bağışına duyarsız kalmadı

Türk Kızılay’ı Korkuteli Şube Başkanlığı ile Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının Organize ettiği Kızılay Kan Bağışı kampanyası dün Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Esnaf Odası Toplantı Salonunda düzenlenen kan bağış kampanyasına vatandaşlar akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2022 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2022 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Esnaf kan bağışına duyarsız kalmadı

GÜN BOYU SÜRDÜ

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu seçim sürecinde vaat ettiği “Kan Tedariği ve Destek Birimi Projesi” için çalışmalara devam ediyor. Başkan Kurtoğlu bu kapsamda dün Esnaf Odasında Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile kan bağış kampanyası düzenledi. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonunda düzenlenen ve gün boyu süren kan bağışına destek için ilçedeki esnaf ve vatandaşlar adeta sıraya girdi.

BAŞKAN KURTOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Kan bağışına destek olan tüm esnaflara ve vatandaşlara teşekkür eden Başkan Kurtoğlu; “Öncelik olarak temennimiz hiçbir vatandaşımızın kana ihtiyaç duymamasıdır. Ancak yaşanan herhangi bir olumsuz durumda kan tedariği ve destek birimi sayesinde Kızılay ile organize çalışarak ihtiyaç sahibine ivedi bir şekilde yeterli kanı ulaştırmak için seçim kitapçığımızda yer verdiğimiz projeyi gerçekleştirmek için çalışmalarımız sürüyor. Odamızda düzenlediğimiz kan bağış kampanyasına gelerek destek veren tüm esnafımıza vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kan, herkesin her zaman ihtiyacı.” Dedi. SONGÜL UNCU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.