SON DAKİKA
Hava Durumu

Esnaf Kefalet'te seçim günü

S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 54’üncü Genel Kurulu bugün gerçekleştirilecek. Genel kurulda mevcut başkan Hasan Can Caran’ın tek liste ile seçime girmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Esnaf Kefalet'te seçim günü

CARANDAN KONGREYE DAVET

Yapılacak olan genel kurulun hayırlı olmasını dileyen, esnaf ve sanatkarları toplantıya davet eden S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi Başkan Hasan Can Caran, ““Değerli ortaklarımız; yakın zamanda genel kurul yapmamıza rağmen ana sözleşme değişikliği için ocak ayı içerisinde tüm Türkiye'deki kooperatifler gibi bizler de seçimli olağan genel kurul toplantımızı gerçekleştireceğiz. Genel Kurulumuz 20 Ocak 2023 Cuma günü saat 10.00'da Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır. Yapılacak olan genel kurulumuzun, ilçemizdeki çok değerli esnaf ve sanatkarlarına hayırlı olmasını diler, katılımlarınızı bekler, saygılar sunarım.” ifadelerini kullandı. 

KORKUTELİ ESNAF KEFALET KONGREYE GİDİYOR

Normal şartlarda 2024 yılında yapılması planlanan S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresi, Kooperatif Kanununda yapılan değişiklik ve ülke genelinde alınan kararla 2023 yılı Ocak ayı içerisinde yapılıyor.  Alınan bu karar doğrultusunda S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Ocak 2023 Cuma (bugün) Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda saat:10.00’da başlayacak.  Çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantı 27 Ocak 2023 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacak.

İŞTE GENEL KURUL GÜNDEMİ:

Açılış ile başlayacak kongre, Genel Kurul Başkanlık Divanının seçilmesi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması, 2021-2022 yıllarına ait Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma Raporları ile Denetim Kurulu Raporlarının okunması, 2021-2022 yıllarına ait Bilanço ve gelir-gider tablolarının okunması, Okunan raporların ve hesapların müzakere edilerek kabul veya reddi hakkında karar alınması, Yönetim ve Denetim Kurullarının Ayrı Ayrı İbrası 2023 ve 2024 yılları olağan genel kurullarının birleştirilerek 2025 yılında yapılması hususunun görüşülerek karara bağlanması.  Bakanlıkça hazırlanan Örnek Ana sözleşme ve intibakın görüşülerek karara bağlanması.  Kooperatif tarafından yapılan ve yapılacak olan bağış ve yardımların görüşülerek karara bağlanması. 2023 ve 2024 yılları tahmini bütçlerin ayrı ayrı görüşülerek karara bağlanması ve Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu üyelerine ve Dış Denetçiye 2023 ve 2024 yıllarında ödenecek aylık ücret veya huzur hakları ile yolluklarının belirlenmesi. Yönetim Kurulu Seçimi (4 yıl için 5 asil, 5 yedek üye), Denetim Kurulu Seçimi (4 yıl için 2 asil, 2 yedek üye), Bölge Birliği Temsilcilerinin Seçimi (4 yıl için 3 asil, 3 yedek üye), Dış Denetçi Seçimi (2 yıllığına) Dilek ve Temennilerin ardından kapanış olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.