SON DAKİKA
Hava Durumu

Esnaf Kefalet ‘ten Deprem Bölgelerine Nakdi Destek

Korkuteli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, TESKOMB öncülüğünde yapılan deprem bölgesine yardım toplantısında ortaklarını temsilen yarım milyona yakın yardımda bulunduklarını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2023 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2023 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Esnaf Kefalet ‘ten Deprem Bölgelerine Nakdi Destek

KORKUTELİ ESNAFI ADINA YARIM MİLYON

Türkiye, 6 Şubat’ta “Yüzyılın Felaketi”ni yaşadı. İki büyük deprem yaklaşık 13 milyon insanımızı vurdu. Binlerce can kaybımız, on binlerce yaralımız var. Büyük felaketin ardından tüm Türkiye tek yürek olarak depremin yaralarını sarmak için seferber oldu. Korkuteli Kaymakamlığı koordinesinde başlatılan yardım kampanyasına ilk günden bu yana destek veren S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran’da deprem bölgelerine de giderek bir taraftan ekipman desteği bir taraftan da  yardım malzemesi ile  depremzede vatandaşlara destek oldu. Başkan Caran ayrıca TESKOMB önderliğinde başlatılan kampanyaya da Korkuteli esnafı adına yarım milyona yakın katkı sağladı.

 

Başkan Caran konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Teşkilatımızın Lideri esnaf dostu TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül beyefendi önderliğinde Kahramanmaraş Pazarcık Merkezli 10 İlimizi etkileyen ve içimizi kanatan büyük depremde zor durumda olan insanlarımızın ihtiyaçlarında kullanılmak üzere başlatılan yardım kampanyasında kooperatifimiz olarakta Korkuteli esnafı adına yarım milyona yakın katkıda bulunduğumuz kampanyada genel toplamda 6.Bölge Birliği olarak 23 Milyon 195 Bin TL TESKOMB ailesi olarakta genel toplamda 200 Milyon TL nakdi yardım miktarının afetzedelere ulaştırılmasında emeği geçen başta genel başkanımız sayın Abdulkadir Akgül Beyefendi ve Bölge Birlik Başkanım Sayın Ahmet Tural Beyefendi olmak üzere tüm kooperatif başkanlarımıza, yöneticileri ve personellerine teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Rabbim milletimize bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet kalanlar ada sabır dileklerimizi sunarız.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.