SON DAKİKA
Hava Durumu

Esnaf Kefaletten Korkuteli’nde bir ilk

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Korkuteli’nde bir ilki daha gerçekleştirdi. Başkan Caran, KOSGEP tarafından projesi onaylanan Mehmet Ulaş’a 0 Faiz Destekli (Sıfır Faizli) Genç Girişimci Kredisi kullandırıldığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2023 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2023 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Esnaf Kefaletten Korkuteli’nde bir ilk

Başkan Caran konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Kıymetli Kooperatif Ortaklarımızın bizlere emanet ettiği kutlu göreve geldiğimiz ilk günden beri esnafımızın faydasına olan ne varsa gece gündüz demeden çalışıyoruz, hiç durmadan da çalışacağız. 

O FAİZLİ KREDİ KULLANDIRILDI

Bu Bağlamda; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 35 yaşından gün almamış KOSGEP tarafından projesi onaylanan esnaflarımıza Kooperatifimiz Kefaleti ve  Halk bankası aracılığı ile kullandırılan 0 Faiz Destekli (Sıfır Faizli) Genç Girişimci Kredisini Kooperatifimizce ilk defa ilçemiz esnaflarından sayın Mehmet Ulaş Beyefendiye ulaştırmanın haklı mutluluğu içerisindeyiz. Kendisine işyerinin hayırlı olması ve bol bereketli kazançlar getirmesini rabbimizden temenni eder, bu tür kredilerin oluşturulmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül Beyefendi ve 6. Bölge Birliği Başkanımız Sayın Ahmet Tural Beyefendiye şükranlarımızı sunarız.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.