SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Esnaf kooperatife korkarak geliyor”

Geçtiğimiz günlerde Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifine adaylığını açıklayan Erol Yıldız, dün sabah gazeteciler ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2018 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Esnaf kooperatife korkarak geliyor”

Önümüzdeki günlerde Korkuteli’nde oda seçimleri yapılacak. Şuana kadar Esnaf Kefalet ve İnşaatçılar Odasına mevcut başkanlar ile birlikte üç aday adaylık açıklamasında bulunurken, Esnaf Odası ve Şoförler Odasında adaylık açıklamasında bulunan olmadı. Dün sabah ta Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifine adaylık açıklamasında bulunan Erol Yıldız ilçedeki gazeteciler ile bir araya geldi.  


“Daha iyi hizmet etmek için aday olduk”

Erol Yıldız;  “Arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz, öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Geçtiğimiz günlerde Esnaf  Kefalete adaylık açıklamasında bulundum ve bu yönde çalışmalara başladım. Sizlerle de tanışıp sohbet etmek istedim. Esnafımızın bir sürü sıkıntısı var ve Esnaf  Kefalet ne yazık ki kredi vermek dışında bir şey yapmıyor. Bizde bu sıkıntılara çözüm bulmak esnafımıza daha iyi hizmet etmek için aday olduk. Esnaf kooperatife korkarak geliyor, bunu kaldırmamız lazım. Biz tatlı dil güler yüz ile esnafımızın işini zorlaştırmadan yapacağız. Esnaf  Kefalet zorlaştırma değil, kolaylaştırma yeri. Esnafımızı kapıda süründürmeyeceğiz. En büyük gayemiz Korkuteli esnafını kalkındırmak. Önümüzdeki günlerde de projelerimizi paylaşacağız. Korkuteli’nde bazı sivil toplum kuruluşları tarafsız olmalı bize göre, en azından biz öyle biliyoruz.  Ancak daha şimdiden hangi adayı destekleyeceğini açıklayanlar var. Biz bu kurumlara ve başındakilere bunu hiç yakıştıramadık. Sivil toplum kuruluşları herkesi kucaklamalı,  kişileri ya da kurumları değil. Tarafsızlığına gölge düşer.” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.