SON DAKİKA
Hava Durumu

“Esnaf mağdur”

Geçtiğimiz gün öğleden sonra eski köy garajı karşısında bulunan Arasta esnafı basın açıklamasında bulundu. Yaklaşık 20 gündür devam eden trafo çalışmalarına esnaf isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2018 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2018 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Esnaf mağdur”

Yaklaşık 20 gün önce Korkuteli’nde eski köy garajı karşısındaki yolda trafo çalışmaları başladı. Bu güzergâhta bulunan esnaf geçtiğimiz gün yaptıkları açıklama ile çalışmaları protesto etti ve 20 gündür hiç bir esnafın iş yapamadığını belirtti. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek ve yaklaşık 15 kadar esnaf, çalışmaların yapıldığı alanda toplandılar ve açıklamalarda bulundular. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek; “ Yapılan çalışmaya itirazımız yok ta arkadaş biz niye 20 gün mağdur edildik. Burada bir sürü esnaf var.  20 gündür kimse doğru dürüst iş yapamadı. Ayrıca gördüğünüz gibi şuan mesai saati ama çalışma yapan kimse yok görüldüğü gibi. Sabah üzeri bir kamyon geldi kum döktü o kadar ne bir çalışma var, ne de kablo döşeyen var.” dedi.

 “ Hizmet yapılacaksa bu esnaf mağdur etmeden yapılsın.”

Özbek; “ Hizmet yapılacaksa bu esnafı mağdur etmeden yapılsın. Ayrıca tek esnaf mağdur değil, burada gördüğünüz gibi iki tane durak var. İnsanlar köylere gitmek için bu durakları kullanmaları lazım, ama ulaşıma da kapalı yol gördüğünüz gibi, insanlar soğuktan korunmak için duraktalar. Burada ulaşım falan da yok. 20 gündür bitirilemeyen çalışma buradaki tüm hayatı alt üst etti. Yapılan hizmete itirazımız yokta biz niye mağdur ediliyoruz.” diye konuştu. Esnaflardan Süleyman Koyuncuoğlu; “ Arkadaşlar şuan görüyorsunuz mesai saati çalışan birileri var mı, siz görüyor musunuz? Bir an önce bitirilsin bu çalışma. Ayrıca bu trafo buraya yakın zaman da açılan alış veriş mağazası için yapılıyor. Mevcut hat mağazanın elektrik ihtiyacını karşılamıyor. Onların ihtiyacı karşılansın diye yerli esnaf mağdur ediliyor.” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.