SON DAKİKA
Hava Durumu

“Esnafın gündemi Arasta değil DOĞALGAZ”

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen; “Arasta Çarşısının yenilenmesi ile yakından ilgilendiğini belirterek; “Esnafımızla yakından yaptığımız görüşmelerden anladık ki Korkutelili esnafın gündeminde arasta çarşısının yenilenmesi değil doğalgaz var” dedi

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2015 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2015 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Esnafın gündemi Arasta değil DOĞALGAZ”

Saadet’ten Doğalgaz vurgusu

 

Korkuteli ve ülke gündemini basın mensuplarıyla konuşmak üzere Saadet Partisi Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Osman Gazi Dedeoğlu Cuma günü bir kahvaltılı basın toplantısı düzenlemişti. Kahvaltıda Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen Korkuteli’nin basın mensupları ile yerel ve ülke gündemine yönelik açıklamalarda bulundu. Özellikle 6 Kasım’da Kent Konseyi’nin düzenlediği toplantıya katılamadığını ancak toplantıda konuşulan Kültür Merkezi yapımı ve Arasta Çarşısı yenilenmesi ile ilgili konuların konuşulduğunu bildiğini ve konuyla yakından ilgilendiğini belirten Çimen; “Esnafımızla yakından yaptığımız görüşmelerden anladık ki Korkutelili esnafın gündeminde arasta çarşısının yenilenmesi değil doğalgaz var” dedi. Basından da yakından takip ettik 230’un üzerinde Arasta Esnafını nereye taşıyacağız” diyen Sadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı ZiyaÇimen; “Esnaf olarak siz komple boşaltılıp yıkılmasından yana mısınız yoksa parça parça yenilenmesinden yana mısınız dedik. Esnaflarımızın hepsi biz Arasta Çarşısının şu anki halinden şikayetçi değiliz. Bizim önceliğimiz söz verildiği gibi Korkuteli’ne Doğalgazın getirilmesidir” dediler.

“Yazlıkçılar doğalgaz olsa Korkuteli’nde kalacak”

 

Çimen sözlerini; “Yerel Yönetimlerin amacı halkın refahı, mutluluğu ve sağlığıdır. Sabahları Esentepe’den Korkuteli’ne bir bakalım. Nasıl kirli bir havayı teneffüs ettiğimizi görelim. Doğalgaz’ın gelmesi ilçemize sağlık getirecektir. Yerel yönetimlerin sağlık dışında bir görevi de bölgenin ekonomisini geliştirmektir. Doğalgaz’ın gelmesiyle Korkuteli ekonomisi gelişecektir. Kışın 15-20 bin olan Korkuteli nüfusu yazın 100-150 bine yükseliyor. Eğer Korkuteli’ne doğalgaz gelirse bu 100 150 bin nüfusun %70 – 80’i ilçede kalacaktır. Yazlıkçı misafirlerimizin çoğu yaşlı insanlar. Kovayla kömürle uğraşamazlar. Yapılan araştırmalarımızda Doğalgaz olsa Antalya’nın keşmekeşine oranla burada kalmayı tercih ederiz diyorlar. Kısacası esnafın isteği ne arasta çarşısının yıkılması ne yenilenmesi. Esnaf Doğalgaz’ı istiyor” şeklinde tamamladı.    

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.