SON DAKİKA
Hava Durumu

Esnaftan büyük tepki

Geçtiğimiz günlerde Korkuteli’nde cansız bedeni bulunan Dilara Kandak’ın teyzeleri ve ulusal bir kanalda yayınlanan programın sunucusu Müge Anlı’nın, canlı yayın sırasında Korkuteli hakkındaki söylemlerine esnaf ve vatandaşlardan büyük tepki geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Esnaftan büyük tepki

Korkuteli’nde Aladdin Mahallesi yakınlarında geçtiğimiz günlerde cansız bedeni bulunan Dilara Kandak’ın failleri hala aranıyor. Korkuteli’nde herkesi derinden etkileyen olay, ülke gündeminde de geniş yer buldu. Geçtiğimiz günlerde ulusal bir kanalda her sabah yayınlanan Müge Anlı’nın sunuculuğunu yaptığı programda Kandak’ın teyzelerinin ve program sunucusunun ilçe esnafı ve ilçe halkı ile ilgili söylemleri ilçede büyük yankı yarattı. Dün de konu ile ilgili olarak Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek ve yönetimi Korkuteli İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu’nu ziyaret ettiler. Tanrıkulu’na şikayetlerini ilettiler. Özbek televizyon programındaki haksız söylemlerden başta esnaf olarak çok rahatsız olduklarını belirtti.

“Ben de sizler kadar rahatsızım”

Özbek “Kaymakam Bey evet genç biz kızımız öldürüldü, hepimiz çok üzüldük. Bir an önce faillerinin bulunmasını istiyoruz, bu konu ile de ilgili olarak emniyet güçleri çalışıyor diye biliyoruz. Günlerdir tüm ülkenin izlediği canlı yayında ilçemiz ve esnafımız hakkında söylenenler kabul edilebilir şeyler değil. İlçe esnafımız çok rahatsız bulunacaksa bir an önce olayın failleri bulunsun.  Bizler yazlıkçı alan bir ilçeyiz, bahar ayları geldi birkaç ay sonra yazlıkçı nüfus gelir, ancak bu kadar kötü söylemin ardından kim nereye nasıl gelsin. Bizler esnaf olarak yayın yasağı talep ediyoruz ya da ne yapılması gerekiyorsa bir an önce yapılsın. Bunlar kabul edilebilir şeyler değil.” diye konuştu. Kaymakam Tanrıkulu; “ Arkadaşlar haklısınız ilçemiz söz konusu. Bu konu da bende sizler kadar hassasım ki ben Korkuteli’ni keşke buralı olsaydım diyecek kadar çok seviyorum. Şuana kadar görev yaptığım yerler içinde en muhafazakâr, en yardımsever, en duyarlı ilçe burası. Ben de sizler kadar rahatsızım gereken neyse yapılacağından şüpheniz olmasın” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.