SON DAKİKA
Hava Durumu

“EVLİLİK PARKI” 13 GÜNDE BİTTİ

Korkuteli Belediyesi tarafından projelendirilen ve 13 gün gibi bir sürede yapımı tamamlanan bin 500 kişilik 'Evlilik Parkı' dualarla hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“EVLİLİK PARKI” 13 GÜNDE BİTTİ

Açılışa, Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesi MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar konuşma yaptılar.  

 

BAŞKANIMIZ GÜZEL PROJELERLE HEYECANLANDIRIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, “Sayın Kaymakamım, Sayın İl Başkanım çok kıymetli misafirler öncelikle heyecanımı mazur görünüz bir önceki projeden kaynaklı. Sayın belediye başkanımız biz ilçe başkanlarını bu kadar güzel projelerle heyecanlandırıyor ve gurur duyduruyor. O yüzden kendisine kısa bir teşekkür konuşması için huzurlarınızdayım. Şahsım ve teşkilatım adına ve tüm ilçemiz adına çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun kendisinden. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” Dedi.

 

GURUR DUYACAĞIMIZ BİR PROJEYLE DAHA BULUŞUYORUZ

Ak Parti Korkuteli İlçe başkanı Kemal Sancaktar, “Sayın Kaymakamım değerli başkanlarım ve kıymetli misafirler hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Medine Başkanımın da söylediği gibi diğer projenin heyecanını atamadan yeni bir heyecanla daha burada buluşmuş bulunmaktayız. İlçemiz adına gerçekten çok güzel gurur duyacağımız bir projeyle daha buluşuyoruz. Malum pandemi süresinde böyle bir alan ihtiyacı doğdu. Ömer başkanımız bu konuda duyarsız kalmadı. 13 gün gibi bir sürede burayı hayata geçirdi. Ben huzurlarınızda ona buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bu vesileyle böyle bir işletmede emeği geçen belediye başkanımız nezdinde tüm meclis üyelerimize ve değerli Korkutelilere çok teşekkür ediyorum. İl Başkanımız Av. İbrahim Ethem Taş beyde burada olacaktı. Aniden bir Ankara programı gerçekleşti ondan dolayı sizlerden özür diliyor. Ve selamlarını iletiyor. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” Dedi.

 

İNSANI YÜCELTKİ DEVLET YÜCELSİN

İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, “Çok fazla söz söylemeye gerek yok. Mekanın güzelliğini ve eski halini sizde biliyorsunuz. Emeği geçen başta Belediye Başkanımız belediye meclis üyelerimiz çalışanlarımız ve buradaki tüm ekibe Korkuteli adına yürekten teşekkür ediyorum. Bizim medeniyetimiz insanı yücelt ki devlet yücelsin anlayışından gelen bir medeniyet. Bizler bu medeniyetin mensuplarıyız. Haliyle yapılan her proje her çalışma önemli. Ama işin merkezine insanı koyan projeler çok daha önemli.” dedi.


CANIM SIKILDI PROJELERİ BUNLAR
Projeyi anlatan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek “Burada aslında burada böyle bir projemiz yoktu. Aynı kitapçığımızda, 1071 Alpaslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesinin olmadığı gibi, Altuncan Hatun Kadınlar Merkezimizin olmadığı ve şimdi yapacağımız Emekliler Merkezimizin olmadığı gibi, bunlar ilave. Arada canım sıkıldı projeleri bunlar. Pandemi süreci girdi. Çok fazla talepler geldi. Korkuteli’mizde gençlerimiz parklarda evleniyorlar. Dediler ki biz nasıl evleneceğiz. Haziran ayı geldi. Dedik ki, be yapabiliriz. Az kaldı, süre yok. Bu dört dönümün üzerine topraktı buralar. Mimarımız Çağatay Bey, buranın projesini bir gecede çizdi. Akşam 06.30 gibi söyledik sabah saat:10.30’da proje hazırdı.

 

BİZE HİZMET ETME ŞANSI VERDİLER

Başkan İşlek projede emeği geçenleri sahneye alarak, “Fen İşleri Müdürümüz Ahmet Bey onun nezdinde tüm personelimize teşekkür ediyorum. Park Bahçeler Müdürü Mehmet Ali Bey, şahsında sucusundan elektrikçisine, seramikçilerimize kadar, hepsine teşekkür ediyorum. İki tane de başkan yardımcımız, Recep Bey ve Emrah Bey çok teşekkür ediyorum. İşletmeler Müdürümüz Umut Bey, finansal ayarlamaları yapan yönetim kurulu başkanımız, Koray Doğanay. Özel Kalem Müdürümüz Hasan Bayır. Ben hepsine tüm belediye personelimize, şirket personelimize hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Korkuteli’ye teşekkür ediyorum, bize hizmet etme şansı verdiler. Elini evete kaldıran bütün siyasetçilere teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşmaların ve hatıra fotoğrafının ardından İlçe Müftüsü Selim Yazıcı’nın duasıyla Evlilik Parkı hizmete açıldı. Daha sonra açılışa katılanlara yemek ikram edildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.