SON DAKİKA
Hava Durumu

“Fatihalarla ve hayranlıkla yâd ediyoruz”

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev, Mustafa Kemal Atatürk’ün 79. Ölüm yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2017 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2017 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Fatihalarla ve hayranlıkla yâd ediyoruz”

 Yapılmışev “Aramızdan ayrılışının 79. dönümünde kendisini bir kez daha Fatihalarla ve hayranlıkla yâd ediyoruz” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev, Mustafa Kemal Atatürk’ün 79. Ölüm yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayımladı.Yapılmışev “Aramızdan ayrılışının bu yıl dönümünde kendisini bir kez daha Fatihalarla ve hayranlıkla yâd ediyoruz. Türk milletini hak ettiği onurlu ve bağımsız yaşama seviyesine çıkarma konusunda, üstün bir çaba ve mücadele azmi gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e büyük bir vefa ve gönül borcumuz olduğu şüphesizdir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk her şeyden önce Türk milletinin tarihi birikimine inanmış, neleri başarabileceğini idrak etmiş ve takip ettiği amaçlarını bu kapsamda belirlemiştir. En zor anlarda bile milletimizin gücünden zerre kadar kuşkuya düşmeden güçlüklerin üstesinden gelinebileceğini en iyi şekilde gösteren yine o olmuştur. Türk milletinin hiçbir şart altında boyunduruk altında bulunamayacağını, devrin modern silahlarıyla dahi sonuç alınamayacağını ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ seslenişiyle ortaya koymuş ve bundan da asla ödün vermemiştir.” Dedi.

“Mustafa Kemal Atatürk  ile aziz şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okuyacaklardır”

Yapılmışev “ Türk Milleti, Yüce Atatürk’ün açtığı yolda ilerleyerek, gösterdiği hedeflere ulaşmak için çaba gösterecek, demokratik ve laik  Cumhuriyetimizi  yeni eserlerle yüceltecek, tüm kurum ve kurallarıyla sonsuza değin yaşatacaktır. Bilinmelidir ki, Türk milleti kötü niyetlilerin farkında ve bilincinde olarak, Cumhuriyeti muhafaza etmek için dün olduğu gibi, bugün de her türlü fedakârlığa hazır ve kararlıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Sözü, Cumhuriyetimizin varlığı ve sürekliliği açısından da bir güven kaynağıdır. Bu düşüncelerle ölümünün 79.Yılında Türk milleti olarak Ulu Önder Atatürk’ün aziz hatırasına ve bizlere bıraktığı mirasa olan bağlılığımızı yineliyor, Ulu Önderimizi , Milli Mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyoruz. AYRICA Partimizin İlçe Binasında Kadın kollarımız resmi törenler sonrası Mustafa Kemal Atatürk  ile aziz şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okuyacaklardır. İştirak etmek isteyen hanımları bekliyoruz ”dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.