SON DAKİKA
Hava Durumu

“Gazeteciler Günü kutlu olsun”

Ak Parti Korkuteli İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebeti ile açıklama yaptı. Başkan Yıldız, “Özverili ve sorumlu habercilik anlayışıyla basın sektörüne emek veren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2019 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2019 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 “Gazeteciler Günü kutlu olsun”

Ak Parti Korkuteli İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebeti ile açıklama yaptı. Başkan Yıldız, “Halkın haber alma gereksinimini 7/24 çalışarak karşılayan, Büyük bir özveriyle halkın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılayan, yerel ve ulusal basında görev yapan basın çalışanlarının gününü kutluyoruz. Basının demokrasinin de vazgeçilmezi olduğunu düşünüyorum birlik ve beraberliğimize sahip çıkan, özverili ve sorumlu habercilik anlayışıyla basın sektöründe emek veren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Açıklamasına devam eden Başkan Tülay Yıldız, “ Toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli görevlerin dışında basın çalışanlarımız;  STK’lar arasında, vatandaş ile devlet arasında sağlıklı iletişimin sağlanması, toplumu yakından ilgilendiren konularda kamuoyu oluşturulması gibi önemli görevleri de ifşa ediyorlar. Özelde ilimiz ve ilçemizle ilgili haberlerde birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, duyarlı, özverili ve sorumlu habercilik anlayışıyla basın sektörüne emek veren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek yaşamlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.