SON DAKİKA
Hava Durumu

Gazetemiz ellerden düşmüyor

Çıktığı günden itibaren halkın yoğun ilgisini çeken Korkuteli Manşet gazetesi okuyucuların elinden düşmüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2013 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2013 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Gazetemiz ellerden düşmüyor

Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Eke, yerel gazetelerin maddi ve manevi zorluklar içerisinde güç koşullarda yayın yaptığını belirterek, “Yerel gazetelerin toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü vazifesi gören önemli kuruluşlardır ve yerel basın her zaman desteklenmelidir” dedi.

İlk günden itibaren yoğun bir ilgi ile okuduğunu ifade eden Eke, “İlkeli ve doğru habercilik anlayışından taviz vermeden mesleğin itibarını korumaya çalıştığınız görülüyor” dedi.

Eke, doğru, hızlı ve tarafsız haber iletmeyi birinci öncelikli görev edinen “Manşet Gazetesi’nin bu misyonunu sürdüreceğine inandığını belirtti.

 

Yerel gazete, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimi kuruyor

 

Korkuteli Devlet Hastanesi Kalite Direktörü Hüseyin Yörük, “Örnek teşkil eden bir mesleki ciddiyet ve hizmet etkinliği içerisinde tarafsız ve doğru habercilik yapan Manşet Gazetesi kutluyorum. Çağdaş demokrasilerin vazgeçilmez unsurları kitle iletişim araçlarından olan basın, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir. Gazete okuma alışkanlığı kazandırmak açısından da önemli rol üstleniyorsunuz. Tüm gazete çalışanlarını tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.