SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Geçmiş muhasebesi ile gelecek şekillendirilebilir”

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen, yeni yıl münasebeti ile mesaj yayınladı. Çimen, miladi yeni yılın insanlık için huzur ve barış yılı olması temennilerinde bulundu. Çimen, ayrıca geçmiş muhasebesi ile geleceğin şekillendirilebileceği vurgusu ile dikkatleri çekti.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2019 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2019 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 “ Geçmiş muhasebesi ile gelecek şekillendirilebilir”

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen, yeni yıl münasebeti ile mesaj yayınladı. Başkan miladi yeni yılın insanlık için huzur ve barış yılı olması temennilerinde bulundu. Başkan Çimen,"Geride bıraktığımız yılı unutturacak güzelliklere vesile olması dileğiyle 2019 yılının insanlık için, özellikle vatandaşlarımız için güzel bir yıl olmasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu. Değerlendirme içeriğinde Çimen, daha güzel bir geleceğin ancak geçmişin muhasebesiyle mümkün olacağı konusunun altını çizdi.

Değerlendirmesine devam eden Başkan Ziya Çimen, "Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Maalesef 2018 yılı sevinçten çok acılarla, huzurdan çok çatışmalarla, ekonomik darboğazlarla insanımızı cendereye sokması ile tarihteki yerini aldı. Umutlar karamsarlığa, beklentiler hayal kırıklığına dönüştü. Toplumun biraz daha dinden uzaklaştığı, ahlaki yozlaşmanın zirve yaptığı, cinayetlerin, intiharların arttığı bir yıl yaşadık. Yeni bir yıla girerken bunun muhasebesini iyi yapmalı, inancımız doğrultusunda daha güzel bir gelecek için çalışmalıyız. Temennimiz ve duamız odur ki 2019 yılı bütün insanlık için daha güzel bir dünyanın vesilesi olsun" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.