SON DAKİKA
Hava Durumu

Genç sporcular Okullar Ligi’nde ter döküyor

Büyükşehir Belediyesi Okullar Ligi’nde Merkez ilçelerde Park Antalya Spor Tesisleri ile birlikte Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde başlayan müsabakalar fair play çerçevesinde sporcular kıyasıya mücadele ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Genç sporcular Okullar  Ligi’nde ter döküyor

Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri spora teşvik eden ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Okullar Ligi Projesi’nde 4. sezon heyecanı birbirinden çekişmeli maçlarla başladı. 

Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Oryantiring ve Masa Tenisi branşlarında; küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde gerçekleştirilen Okullar Ligi'nde bu yol rekor katılımla 188 Okul, 476 Takımdan yaklaşık 6 bin 750 öğrenci ter döküyor. Müsabakalar süresince olası bir sakatlanmaya karşı Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri hazır bulunuyor.

 

FİNAL MAÇLARI MAYISTA OYNANACAK

Ağır bir sakatlık durumunda ise proje sponsoru olan Özel Akdeniz Şifa Hastanesi ambulans ve sağlık ekipleri desteğini sürdürüyor. Okullar Ligi’ne katılan genç sporculara, Büyükşehir Belediyesi tarafından spor malzemeleri temin edilirken; ulaşım konusunda sorun yaşayan okullara servis imkanı sağlanıyor. Ayrıca müsabakaların ardından öğrencilere sıvı ve gıda desteği de veriliyor. Haftanın 5 günü gerçekleşen ve 7 ay boyunca devam edecek olan Okullar Ligi 4.Sezon müsabakaları mayıs ayında yapılacak final maçlarının ardından sona erecek. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.