SON DAKİKA
Hava Durumu

Genel Kurul Salonda değil “Sokakta” Yapılacak

Bugün Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda yapılması planlanan S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’in çeşitli bahaneler ileri sürerek salonu ve bahçesinin kullanılmasına izin vermemesinin ardından salon yerine sokakta yapılmak zorunda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2023 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2023 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Genel Kurul Salonda değil “Sokakta” Yapılacak

BU CEZA ŞAHSA DEĞİL, TÜM ESNAFIMIZA KESİLDİ

Korkuteli Kaymakamlığından alınan izinin ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından gönderilen platform kurularak genel kurul gerçekleştirilecek. Yaşananların ardından konu ile ilgili açıklama yapan Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran; “ Kapalı spor salonunda yapılacak olan genel kurulumuz maalesef salonda değil, yolda gerçekleştirilecek. Bu ceza şahsa değil, tüm esnafımıza kesildi. Platform desteğinde bulunan Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü ve İlçe Kaymakamımız Sezgin Üçüncü’ye teşekkür ederiz. Tüm esnafımızı kongremize bekliyoruz.” Diye konuştu. 

MHP’Lİ CARAN’DAN “LANETLİ” PAYLAŞIM

MHP Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Caran ise sosyal medya hesabından; “Memleket meselesi değil, menfaat meselesi diye birilerinin varlığından rahatsız olduğu Korkuteli Esnaf Kefalet Başkanı oğlum Hasan Can Caran’ın yarın yapacak olduğu Genel Kurulu için tadilat bahanesiyle Kapalı Spor Salonu vermeyen hatta önünde dahi yapılmasına müsaade etmeyen kişileri lanetliyorum.” Paylaşımında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.