SON DAKİKA
Hava Durumu

“Genel merkez isterse biz de gerekeni yaparız”

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısı ile gazetecilerin sorularını cevapladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Genel merkez isterse biz de gerekeni yaparız”

Geçtiğimiz hafta içi Meral Akşener yeni partisini kurdu Türkiye’nin dört bir yanından olduğu gibi Korkuteli’nden de başta Belediye Başkanı Hasan Gökce ve meclis üyeleri olmak üzere çok sayıda katılım vardı. Her kesimden yeni parti ile ilgili yorum yapılırken en çokta MHP’nin yorumu merak edildi. Geçtiğimiz gün Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Avukat Medine Yapılmışev düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Yapılmışev yeni parti kuruluşuna tam kadro katılan MHP’li meclis üyeleri ile ilgili ihraç işlemi var mı? Sorusuna “ Onlar artık MHP’nin değil Hasan Gökce’nin meclis üyeleridir. Bizim herhangi bir ihraç talebimiz olmadı, ancak genel merkez isterse biz de gerekeni yaparız. Ama şuana kadar meclis üyeleri ile ilgili herhangi bir ihraç söz konusu değil. Bize sorarsanız usule, ahlaka ve siyasete uygun olan kendilerinin istifa etmeleridir.” Dedi.

“ Tanımadıkları bir iradenin sıfatını nasıl taşıyabiliyorlar”

Yapılmışev “ Tanımadıkları bir iradenin sıfatını nasıl taşıyabiliyorlar merak ediyoruz doğrusu. Bu ne ahlaki değerlere ne etik değerlere sığar. Kendileri zaten MHP’nin değil Hasan Gökce’nin meclis üyeleri olduklarını gösterdiler. Aynı şeklide Hasan Gökce’nin MHP’nin plakası taşıması da etik değil, tanımadıkları bir iradenin sıfatını taşıyorlar hala.” Dedi. Hasan Gökce’nin yeni partinin kurucu üyeleri arasında bulunmamasına ise “ Bu Hasan Gökce için büyük bir handikap bence, kurucu üye demek o partinin ne yapacağını belirlemek kısaca kemik kadro, omurga demek, bu kadar koşturup, emek verdikten sonra kurucu üyeler arasında olmamak onun düşünmesi gereken konu. Büyük bir handikap” Değerlendirmesinde bulundu. Yapılmışev ve yönetimi kimse ile uğraşmadıklarını sadece kendi işlerine baktıklarını ülkeye ve Korkuteli’ne nasıl daha iyi hizmet edebilirler onu düşündüklerini sözlerine eklediler. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.