SON DAKİKA
Hava Durumu

Gökce Akşener’ le görüştü

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daveti üzerine Ankara’ya gitti.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2017 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Gökce Akşener’ le görüştü

Salı günü iki ayrı toplantıya katılan Başkan Gökce ve Akşener dün bir görüşme daha yaptı. Salı gün ilk olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaklaşık 1,5 saatlik bir toplantıya katılan Başkan Gökce daha sonra 8 Belediye başkanının da dahil olduğu, İYİ Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkanı Dursun Müsavat Dervişoğlu düzenlenen toplantıya katıldı. MHP’de değişimden yana olduğunu, çağrı heyetinin olağanüstü tüzük kurultayı yapılmasını ilk günden itibaren destekleyerek kendi duruşunu tutarlı bir şekilde ortaya koydu. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Akşener’nin başlattığı harekete tam destek olma kararı vermişti. Bu süreçte Akşener’i Antalya’da miting yapması için davet eden ve miting’i organize eden Komite’nin başkanlığını yapan Başkan Gökce, İYİ Parti’nin kuruluş aşamasında Antalya’nın ilçelerinde yaptığı toplantılarla da yeni oluşama verdiği desteği bir daha ortaya koymuştu. İYİ Parti’nin kurulmadan önce ve kuruluş aşamasında özellikle Antalya ve ilçelerinde sık sık toplantılar yapan Başkan Gökce’nin Antalya ve ilçelerde yapılacak olan teşkilatlanmada etkiliği olacağı belirtiliyor.

 

 

Aynı gün iki toplantı

Akşener’in daveti üzerinde Ankara’da bulunan Başkan Gökce konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulundu. Yapılan toplantıların verimli olduğunu ifade eden Başkan Gökce, “ Genel Başkanımız Sayın Akşener Ankara’ya davet etti.Salı Günü kendisiyle 1,5 saat bir toplantı gerçekleştirdik.Daha sonra İYİ Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dursun Müsavat Dervişoğlu ile 2 saatlik bir toplantımız oldu. Ben dahil 8 Belediye başkanımızın bulunduğu toplantıda yaşanan süreçle ilgili gelişmeler değerlendirildi. Ayrıca tabanla ilgili, yerel yönetimlerle ilgili,Belediyecilik anlayışı ve farklı konuların derlendirildiği verimli bir toplantı gerçekleşti” şeklinde konuştu. 11 Kasım 2017 Cumartesi günü yapılacak olan İYİ Parti Genel Merkez Binası açılış törenine katılacak olan Başkan Gökce ve diğer belediye başkanlarına partiye geçiş töreni düzenleneceği tahmin ediliyor.

Kültür Merkezi ve Asfalt Plenti

Ankara’da bulunan Başkan Gökce Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Batı’nın da Ankara’da olduğunu, uzun zamandır yapılması planlanan Kültür Merkezi’nin takibini yaptıklarını, Kültür Merkezi ile ilgili İller Bankası Genel Müdürlüğünde incelemelerin devam ettiği söyledi. Başkan Gökce ayrıca Kasım/2017 Olağan Meclis Toplantısında kredisi onaylanan Korkuteli Belediyesi bünyesinde kurulması hedeflenen asfalt plenti için hazırlık görüşmelerinin ve müracaat kısmının sürdürüldüğünü ifade etti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.