SON DAKİKA
Hava Durumu

“Gökce Başkan Büyükköy’ü değiştirdi”

Korkuteli Belediyesi İlçe Merkezi ve diğer Mahallelerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Gökce Başkan Büyükköy’ü değiştirdi”

Büyükşehir yasasından sonra Korkuteli’nin mahallesine dönüşen Mülga Belde ve Mahallelerde çalışmalar sürerken Büyükköy Mahalle Muhtarı Yüksel Bayramhan,” Biz önceden yaşamıyormuşuz. Başkan Gökce Büyükköy’ ü değiştirdi” dedi. Korkuteli Belediyesi sıcak Asfalt ve Kilitli Parke taşı yaptı. Korkuteli Belediyesine ait ekiplerin şuan için Büyükköy de üç yerde çalışma yaptığını ifade eden Muhtar Bayramhan, “ Büyükşehir yasasıyla birlikte Korkuteli’nin mahallesi olduk. Büyükköy Mahallesini sıcak asfalt ve kilitli parke taşıyla tanıştıran Korkuteli Belediyesi oldu. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Atatürk Caddesi sıcak Asfalt oldu

Korkuteli Belediyesi tarafından Büyükköy mahallesine getirilen bazı hizmetleri sıralayan mahalle muhtarı Yüksel Bayramhan, “ Mahallemizde bulunan Atatürk caddesi sıcak asfalt oldu. Çiftlik Caddesinde asfalt, kaldırım ve bordür çalışması yapıldı. Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi ve Cumhuriyet Caddesinde kilitli parke taşı çalışması yapıldı. Büyükköy-Küçükköy arasında bulunan yol asfalt yapıldı” şeklinde konuştu.

İmar yolları açıldı

Yapılan hizmetlerin bununla kalmadığını söyleyen Muhtar Bayramhan, “ Kızıl musluk ve Zülfikar caddelerinde imar yolları açıldı. Belediyemiz Hıdrellez şenliklerinde destek oldu. Mahallemizde bulunan anons sistemi yenilendi. Akın Tuğ tarafında yaptırılan mescidin çevre düzenlemesi yapılarak pergola ve banklar konuldu. Büyükköy ve Kırkpınar Yarencik ve Dayanışma Derneği’nin yapılacak olan idari binasının zemin dolgu çalışması ve düzenlemesi yapıldı.” şeklinde konuştu.

Yollar asfalt için hazırlanıyor

Şuan için Korkuteli Belediyesine bağlı ekiplerin Büyükköy de çalışmalar yaptığının altını çizen Muhtar Bayramhan, “ Belediye ekiplerimiz şuanda bizim mahallede üç bölgede çalışma sürdürüyor. Mezarlık yolu genişletilerek asfalt hazırlığı için stabilize çalışması yapılıyor. 1950 yılında yapılan ancak su akmadığı için bakımı yapılmayan çeşmemiz yenilenip çevre düzenlemesi yapılıyor. Daha önce Belediye binası olarak kullanılan muhtarlığımızın bulunduğu binanın bahçe ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Şuan için aklıma gelen hizmetler bunlar. Bizi hizmetlerle tanıştıran Başkanımız Hasan Gökce’ye tüm mahalle sakinleri gönülden teşekkür ediyor” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.