SON DAKİKA
Hava Durumu

Gökce’den Engelli bireylere tekerlekli sandalye

3 Aralık Dünya Engelliler Dayanışma günü etkinliğine katılan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce engelli ve ihtiyaç sahibi 12 vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 Gökce’den Engelli bireylere tekerlekli sandalye

Her fırsatta engelli bireylerle bir araya gelen ve engelli bireylerin sorunlarıyla ilgilenen Başkan Gökce bu anlamlı etkinlikte de engelli bireyleri unutmadı. Başkan Gökce, sahnede Osman Efe Tecim’e sandalyesini verirken diğer 11 sandalye program sonunda ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. 3 Aralık Dünya Engelliler Dayanışma Günü etkinliğinde kısa bir konuşma yapan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce,  “ Burada bulunan herkesi kurumum ve şahsım adına selamlıyorum. Düzenlenen programın akışı uzun olduğu için kısa bir selamlama konuşması yapmak adına buradayım” dedi. 3 Aralık dünya engelliler gününü kutlayan Başkan Gökce, “ Karşınızda bir belediye başkanı olarak değil, bu yapıya bu ilçede uzun yıllardır hizmet veren bir kurumun kurulmasına önbayak olan bir kardeşiniz olarak burada bulunuyorum. İlçemizde 2005 yılında engellilere yönelik bir çalışmanın içindeydim. O dönemde birkaç öğrencinin eğitimiyle başlayan bu süreç her geçen gün genişleyerek onları hatta yüzleri buldu.” Dedi.

“Onların dertlerinle dertlenmek, şartlarının düzeltilmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Gökce “Kocaman bir aile olduk. O yıllarda birçok aile engelli bireylerini toplumdan uzak tutmaya çalışıyordu. Bu yanlış tutum her geçen gün azaldı. Toplumun büyük bir kesiminin bilinçlenmesi noktasında, çocuklarımızın eğitilmesi noktasında kurumsallaşma noktasında ciddi anlamda mesafeler kat edildi. Şahsım ve kurumum olarak engelli bireylerimizin hep yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Her bireyin potansiyel bir engelli olduğunu unutmadan onların dertlerinle dertlenmek, sevinçlerine ortak olmak, şartlarının düzeltilmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Gökce tarafından büyük bir ilgi gördüklerini ifade eden engelli aileleri, Başkan Gökce’nin Belediye Başkanı olmadan öncede engelli bireyler ve onların aileleriyle yakından ilgilendiğini ifade ettiler. Sadece tekerlikli sandalye hediye ettiği için değil, bizimle yakından ilgilendiğini için Belediye Başkanımız Hasan Gökce’ye teşekkür ediyoruz” dediler. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.