SON DAKİKA
Hava Durumu

Gökce “ Gayemiz koltuk kapmak değil”

Geçtiğimiz günlerde ilçedeki gazetecilerin sorularını cevaplayan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, herkes tarafından en çok merak edilen, niçin 200 kişi içinde olmadığı sorusuna “ Partilerde çift görev olmaz” Şeklinde cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2017 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2017 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Gökce “ Gayemiz koltuk kapmak değil”

Geçtiğimiz hafta meclis üyeleri ile birlikte “ İyi Parti’nin” kuruluşuna katılan, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce hafta başında ilçedeki gazetecileri ağırladı. Başta ilçe siyaseti ve belediyecilik olmak üzere birçok soruya cevap verdi. Gökce herkesin en çok merak soru olan niçin kurucu üyeler için olmadığı sorusuna “ Partilerde çift görev olmaz” Dedi. Gökce “ ben hala Korkuteli Belediye Başkanıyım, partilerde çift görev olmaz. Şahsımla ilgili bir takım sıkıntıların ön plana çıkartılarak bu güzel oluşumun zedelenmesini ve zarar görmesini istemedim. Zaten görev alan arkadaşlar hepsi birbirinden güzel ve donanımlı. Partinin kurulmasına katkı sağlayan birbirinden değerli insanlar var, bir partinin kurucular listesinde yer almak ömür boyu taşınacak bir onur. Ama bizim gayemiz oradan bir koltuk kapıp, yerleşmek değil.”Dedi.

“İnandığım bir şeyi, inandığım insanla yapmaya çalışıyorum.”

Gökce “Biz ülkenin yönetimine talibiz, ilerleyen süreçte bizi layık görürler elbet, bizde bu görevi yerine getiririz, ki bu oluşuma destek veren hiçbir belediye başkanının talebi olmadı.” Yavaş yavaş Türkiye genelinde teşkilatlanmaya başlayan İyi Partide il başkanlığı yapacağı veya yerel yönetimlerde görev alıp almayacağı şeklindeki soruya Gökce “ İnandığım bir şeyi, inandığım insanla yapmaya çalışıyorum. Meral Akşener hanımefendinin talep ve isteklerini yerine getirdim. Bizler her konuda mutlaka istişarelerde bulunuyoruz. Bize hangi konuda olursa olursun düşüncemiz sorulduğunda ki, Antalya ile ilgili daima görüşlerim alındı. Bana yetki verilmeyecek yerel yönetimler anlamında ancak fikrim sorulursa da belirtirim. Türkiye genelinde teşkilatlanma yavaş yavaş başladı. Siyaset partilerde yukardan aşağı olur.”Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.