SON DAKİKA
Hava Durumu

Gökce “Gerçekçi olmakta fayda var”

Korkuteli Kent Konseyi’nin dün düzenlediği Korkuteli’nin siyasileri, bürokratları ve hayırseverlerinin toplandığı kahvaltıda Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce Arasta ve Kültür Merkezi projeleri ile ilgili konuştu

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2015 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2015 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Gökce “Gerçekçi olmakta fayda var”

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce Kent Konseyi’nin düzenlediği kahvaltılı toplantıda Arasta Çarşısının yenilenmesi ve Kültür ve Eğlence Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gökce Böyle güzel bir toplantıyı tertip ettikleri için Korkuteli Kent Konseyi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Gökce; “Korkuteli gibi ilçeler geldikleri gibi giden nice kamu sorumlusu görmüştür. Ancak Sayın Kaymakamımıza ve mevcut birim amirlerimize Korkuteli’mizi böylesi sahiplendiği için çok teşekkür ediyorum. Bizler siyasiler olarak burada doğmuş burada yaşayan insanlarız. Ben de görevim boyunca ilk dönemde gerçekleştirdiğim gibi 2. Dönemimde de Arasta ve Kültür Merkezi projelerini yaparak bayrağı teslim etmek istiyorum. Bu sosyal ve ekonomik proje için toplumsal destek ve kişilerin şahsi rızalarına çok ihtiyacımız var” dedi.

Gökce “Gerçekçi olmakta fayda var”

 

Gökce sözlerine; “41 yaşındayım. Kendimi bildim bileli arastanın ömrünün dolduğunun ve yenilenmesine ihtiyaç olduğunun konuşulduğunu biliyorum. Ancak bu projelerin yapılmasının ancak toplumsal destek ve kişilerin şahsi rızaları olursa mümkün olduğunu düşünüyorum. Aksi halde olamayacağını düşünüyorum. Gerçekçi olmakta fayda var. Korkuteli bu iki projeyi hayata geçirebilirse Korkuteli Devrim yaşar. İlçemiz çok ciddi yerli yabancı turistin geçiş güzergahında. Ancak turistlerin durup alışveriş yapacağı bir yerimiz yok. Arasta Çarşısı projesi gerçek olursa ekonomik ve sosyal getirisi çok büyük olur. Sayın Kaymakamımız ile görüştük kendisi projeyi Sayın Valimize ben de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel’ e götüreceğim. Kimin ne derece desteği olur diye çalışacağız. Her türlü görüş ve önerilere de açığız” şeklinde devam etti. Gökce daha sonra mikrofonu İmar ve Şehircilik Müdürü Dr. Sadık Önal’ a bırakarak sunumu başlattı.  Önce taslak halindeki Arasta Çarşısı projesinin sunumunu daha sonra da Kültür ve Eğlence Merkezi’nin yapılacağı bölgenin video görüntülerinin kapsayan sunumunu yaptı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.