SON DAKİKA
Hava Durumu

Gökce hayvan severler ile görüştü

Geçtiğimiz hafta içinde Korkuteli’nde yaşanan hayvan ölümleri ile ilgili, Antalya’dan ve Korkuteli’nden bir grup hayvan sever Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Gökce hayvan severler ile görüştü

Korkuteli’nde geçtiğimiz hafta içinde sokak hayvanları zehirlendi. Çok sayıda hayvan ölürken çok sayıda hayvan da hayvan severler tarafından veterinere götürüldü ve tedavi ettirildi. Bu olay üzerine ilçeden ve Antalya’dan çok sayıda hayvan sever tepki gösterdiler. Dün öğleden sonra da Korkuteli’ li hayvan severler Hasan Gökce’yi ziyaret ettiler. Korkuteli’li hayvan severler Burhan Uysal, Dicle Kılınç, Emel Küçükkavukçu’ya, Candostları Koruma Sahiplendirme Derneği Başkanı Arife Yanık, yardımcısı Serkan Gürsel, Hayvan sever gazeteci genel yayın yönetmeni Üner Muslukçu ve Şükriye Özgen Yılmaz eşlik ettiler. Hasan Gökce ile hayvan ölümleri ve yapılması gerekenler ile ilgili konuştular.

“İlçemizin adının bu olaylarla anılmasından çok rahatsız oluyorum.”

Hasan Gökce “ Öncelikle hoş geldiniz arkadaşlar, sizlerle hayvan ölümleri ile ilgili değil de başka şeyler için bir araya gelsek keşke, kendim için asla endişe etmiyorum ama iyi veya kötü temsil etmeye çalıştığım bir ilçem var. İlçemizin adının bu olaylarla anılmasından çok rahatsız oluyorum. Neler yapmalıyız, ne yapabiliriz siz yol gösterin birimize yardımcı olalım ve bu sorunu çözelim artık. Biz elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi. Candostları Koruma ve Sahiplendirme Derneği Başkanı Arife Yanık önce halkı bilinçlendirmek gerektiğini söyledi. Yanık “ İlk olarak işe vatandaşlardan başlamalıyız.” dedi.

“Sevmek zorunda değil ama zararda vermemeli”

Yanık “İlk olarak bilgilendirme broşürü dağıtıp, afişler asalım. Bir kere şu çok önemli kimse sevmek zorunda değil ama zararda vermemeli bunu bilmeli. İlk olarak buralardan başlayabiliriz.” Dedi. Bir yol haritası belirlenmesi gerektiğini belirten Hasan Gökce “ Bununla ilgili bir komite ya da komisyon kuralım, çalışma prensibi hazırlayalım. Siz bize yol haritası gösterin el birliği ile bu sorunu çözelim. Hayvan barınağı için yer problemini çözdük. Yılbaşından önce başlanacak, kasım ayı içersinde de Belediyemize veteriner alımı yapacağız. Bizim görevimiz ve bocalıyoruz, burada da özeleştiri yapalım” Dedi. Alınan notların ve hatıra fotoğrafının ardından görüşme son buldu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.