SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Gökce istifalarımızı resmi olarak kabul etmemişti”

Korkuteli Spor’da geçtiğimiz hafta içinde göreve gelen yeni yönetim ilk basın açıklamasını yaptı. Başkan Mesut Kurtoğlu; “ Sanırım bir yanlış anlaşılma var, Belediye Başkanımız Hasan Gökce bizim istifalarımız resmiyete koymamıştı.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Gökce istifalarımızı resmi olarak kabul etmemişti”

Geçtiğimiz hafta içinde uzun zamandır çözüm bekleyen ve yılan hikayesine dönen Korkuteli Spor yönetimindeki sorunlar çözüme kavuşturuldu. Sosyal paylaşım sayfalarından istifa ettiklerini duyuran ancak istifaları Belediye Başkanı Hasan Gökce tarafından kabul edilmeyen, yönetim kurulu üyeleri Mesut Kurtoğlu, Süleyman Türkyılmaz, Ali Tingi, İsmet Gökalp ve Nebi Büyükkeleş yeni yönetimi oluşturdular. Yeni Korkuteli Spor yönetimi ilk basın açıklamasını da yaptı. Başkan Mesut Kurtoğlu ve As Başkan Süleyman Türkyılmaz açıklama yaptılar. İkili “ Geçtiğimiz günlerde bir haber yayınlandı Korkuteli Spor’da yönetim komedisi diye. Sanırım arkadaşlar süreci sağlıklı takip etmemişler. Biz istifa ettik ve bunu her yerde duyurduk, istifalarımızın arkasında olduğumuzu da belirttik burada sıkıntı yok. Ancak, daha sonra da Belediye Başkanı Hasan Gökce bizleri toplantıya davet etti. İstifa nedenlerimizi sordu, toplantı sonunda istifaları kabul etmeyeceğini yaşanan sıkıntıları kendisinin çözeceğini belirtti.”Diye konuştular.

“Keşke arkadaşlar süreci daha sağlıklı takip etselerdi”

Türkyılmaz ve Kurtoğlu; “ Bizlerden zaman istedi, bu zaman zarfında toplantılarımız devam etti. Biz üzerine basa basa kendisine saygımızın sonsuz olduğunu ancak Mehmet Emin Kolan ile çalışmak istemediğimizi belirttik. Yapılan son toplantıda da, Mehmet Emin ağabeyimizde kendisinin artık yorulduğunu belirterek resmen istifa etti. İstifası Hasan Gökce tarafından kabul edildi. Belediye Başkanımız Hasan Gökce’de yeni yönetim oluşturma görevini bize verdi. Dolayısı ile bizim istifalarımız kabul olmadığı için yani resmiyet kazanmadığı için, kendi içimizden yeni bir yönetim oluşturduk, bunun komedi olarak değerlendirilmesi bizi üzdü. Keşke arkadaşlar süreci daha sağlıklı takip etselerdi veya bize sorsalardı. Korkuteli Spor; yönetimi, oyuncuları ve olmazsa olmazımız taraftarlarımız ve Korkutelili hemşerilerimiz ile şampiyonluk yolunda devam etmektedir.” İfadelerini kullandılar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.