SON DAKİKA
Hava Durumu

Gökce, mesire alanını inceledi

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce çalışmaların devam ettiği Kargalık Mesiri alanında incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2017 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2017 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Gökce, mesire alanını inceledi

Kent ormanı ve mesire alanı olarak adlandırılan bölgede incelemelerde bulunan Başkan Gökce’ye Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Memioğlu, Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Uğurlu ve Hüseyin Gilig eşlik etti. İlk göreve geldiği 2009 yılından bu güne kadar Korkuteli’ne bir çok park kazandıran ve vatandaşların taktirini kazanan Başkan Gökce, TC Orman ve Su işleri Bakanlığından kiralanan Kargalık Mesire alanında çalışmaların son hızla devam ettiğini söyledi.

”İlçemiz için çok önemli ve gerekli”

Geçtiğimiz yıl uzun süren uğraşlardan sonra mesire alanı için çalışmaları başlattıklarını açıklayan başkan Gökce,”İlçemiz için çok önemli ve gerekli, geniş kapsamlı bir mesire alanını hizmete sunmak için geçen yıl başlattığımız çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. İki bölümden oluşacak mesire alanında barbeküler, tuvaletler, mescit, piknik masaları, pergolalar, aydınlatma, otomatik sulama sistemi, yonca ekimi ve farklı çalışmalar yapılmaya devam ediyor” dedi.

Proje doğaya zarar verilmeden yapılıyor

Esentepe mesire alanının bölgenin reaksiyon talebini ve ihtiyacını karşılayacağını belirten Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, projenin doğaya zarar vermeden hayata geçirildiğini söyledi. Mesire alanında yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte özellikle ilçede yaşayan ve ilçeye yazlıkçı olarak gelen vatandaşların yaz aylarında serin bir ortamda doğa ile buluşma imkanı bulacağı ifade edildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.