SON DAKİKA
Hava Durumu

Gökce “Şikayetçi oldum”

Korkuteli Belediyesi’nin dün gerçekleşen meclis toplantısında Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce yaşanan darbeyi kınadığı ve demokrasinin öneminin altını çizdiği konuşmada 2010 yılında yaşadığı yargı sürecinden dolayı kendisini cezaevine gönderen adli makamlardan şikayetçi olduğunu belirtti

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Gökce “Şikayetçi oldum”

Hakkımızı arayacağız

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce 2010 yılında yargılandığı ve bir süre cezaevinde kaldığı süreçle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Korkuteli Belediyesinin dün gerçekleşen olağan meclis toplantısında Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce yaşanan darbeyi kınadığı ve demokrasinin öneminin altını çizdiği konuşmada 2010 yılında yaşadığı cezaevi sürecinden dolayı kendisini cezaevine gönderen adli makamlardan şikayetçi olduğunu belirtti. Gökce ayrıca “Dönemin  Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü aynı şubedeki emniyet amiri hakkında şikayetçi oldum. O dönemde biz bunu anlatamadık. Gelinen süreçte bizi yargılayanlar FETÖ kapsamanda işlem gördü. Bu o dönem paralel yapının belediyelere uyguladığı bir formattı. Hakkımızı arayacağız” şeklinde konuştu.

 

Türk Milleti beraberliği ortaya koydu

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ayrıca başarısız darbe girişimi ile ilgili olarak da “Yaşanan süreçte sayın Cumhurbaşkanımız ve siyasiler birlik ve beraberlik gösterdi. Ortaya konulmuş olan birlik ve beraberliği Türk milleti koymuştur. Vatandaşlar polisler, kahraman askerler demokrasi için hayatlarını ortaya koymuşlardır. Biz seçilmişler olarak demokrasi kültürünün güzelliğini yaşıyoruz. Yine bu güzelliği yaşatmaya çalışıyoruz. Yaşanan bu olayların dış mihraklı olduğunu biliyoruz. Yaşanan olaylar sırasında şehit olanlara Allah’tan rahmet acılı ailelerine baş sağlığı diliyorum” şeklinde konuştu. Gökce meclis toplantısına geçmeden grup sözcülerine söz verdi. Korkuteli Belediye meclisinde gurubu olan partilerin sözcüleri de darbeyi kınayarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.