SON DAKİKA
Hava Durumu

Gökce ve Medi Yaşam’dan “Sağlıkta İndirim Protokolü”

Korkuteli Belediyesi ve Özel Medi Yaşam Hastanesi “Sağlıkta İndirim Protokolü” imzaladı. “ Sağlıkta İndirim Protokolü”ne Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Erol Akbulut, Hastane Müdürü Muhammet Mustafa Köse ve Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Gökce ve Medi Yaşam’dan “Sağlıkta İndirim Protokolü”

Korkuteli Belediyesi Başkanlık makamında İmzalanan protokol çerçevesinde Korkuteli Belediyesi çalışanları ve Alt Taşeronlarının personelleri Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesinde alacağı sağlık hizmetlerinden 1 yıl boyunca indirimli olarak faydalanabileceği açıklandı.Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Erol Akbulut ve Hastane Müdürü Muhammet Mustafa Köse açıklama yaptılar. Köse ve Akbulut “Daha önce Korkuteli Belediye Spor Kulüplerine ücretsiz sağlık hizmeti ve ambulans hizmeti vermek için anlaşma sağlamıştık. Belediye Spor ile çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam etmekte. Korkuteli Belediyemiz çalışanlarına sağlık hizmeti vermekten mutluluk duyacağız. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce ‘nin de katkıları ile hizmetlerimizi çeşitlendirerek devam ettireceğiz. Her iki taraf için hayırlı olmasını diliyoruz” dediler.

“Eş, Çocuk, Anne, Babaları da yararlanacak”

Protokolün öneminden bahseden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce yaptığı açıklamada; "Korkuteli Belediyesi olarak öncelikli amaçlarımızdan biri, çalışanlarımızın kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanmalarını sağlamaktır. Bu tür protokollerle çalışanlarımızın işlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Gerçekleşen imza protokolü sonrasında çalışanlarımız, Özel Medi Yaşam Hastanesinde bir yıl boyunca indirimli sağlık hizmeti alabileceklerdir. Ayrıca bu indirimden çalışanlarımız ve çalışanlarımızın Eş, Çocuk, Anne, Babaları da aynı şekilde yararlanacaktır. İlçemizde bulunan kurumlarla bu tür protokoller imzalayan Özel Medi Yaşam Hastanesi Yönetimine Belediyemiz adına teşekkür ediyorum. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.