SON DAKİKA
Hava Durumu

“Gökce yapamıyorsa Türel yapar”

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giden Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, dün sabah Ankara temasları ve ilçe gündemi ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2018 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 “Gökce yapamıyorsa Türel yapar”

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran geçtiğimiz günlerde Ankara’da idi. Burada partisinin grup toplantısına katıldı ve Antalya Milletvekilleri ile biraya geldi. İlçe'ye dair istek ve dilekleri iletti. Dün sabahta parti binasında Ankara temasları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İlk olarak ilçe gündemini ve geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi arasında polemik konusu olan Küçükköy yol çalışması ve Kültür Merkezi yapımı ile ilgili konuştu. Yıldıran; “ Hasan Gökce Küçükköy konusunda siyasi kurnazlık yapıyor, biz zaten burada alt yapı çalışması yaptığımız için bozulan yolların tarafımızdan yapılacağını belirmiştik. Şuan yaptığı etik değil, üstelik Küçükköy’den gelen vatandaşlara yolu biz değil büyükşehir yapacak diye söyleyen kendisi. Hasan Gökce kendisi ile çelişiyor.”Dedi.  

“Ankara’dan eli boş dönmedik”

İlhami Yıldıran; “Büyükşehir Belediyesi'nin burada kanalizasyon çalışmasına başlanacağının haber alınması üzerine yol çalışmasına başlandı. Madem Gökce o kadar hizmet etmek istiyor, ilçe belediyesine ait olan Küçükköy Mahalle aralarını, İmrahor’u, İmecik ve Avdan arasını yapsın. Veya kredi yaklaşık bir buçuk yıl önce Ak Partili Belediye Meclis üyelerinin gayreti ile çıkartılan Kültür Merkezini yapsın. Fakat kültür merkezi de tıpkı otogar, hal ve Fatih Caddesi gibi seçimlere beş altı ay kala temelini atıp, diğer yatırımlar gibi yarım bırakılacak. 2019’dan sonraki belediyeye bırakılacak. Hem borcu hem de iş yükü ona kalacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in zaten sözü var, eğer Gökce yapamıyorsa söylesin Menderes Başkan yapar.” Diye konuştu. Daha sonrada Ankara temaslarını anlattı.  Antalya Milletvekilleri ile neler konuştuklarını ilçe adına isteklerini ve dileklerini ilettiklerini söyleyerek,  Ankara’dan eli boş dönmedik dedi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.